Melissologia
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Melissologia

Ελληνικό Φόρουμ συζητήσεων για τις Μέλισσες

ΦόρουμΦόρουμ  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  Σύνδεση  BlogBlog  

Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε τελικά..

Πήγαινε κάτω 
+6
lingistis
japetus
Κώστας
SYNODINOS
MILIBEE
elenhkal
10 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
beespyros
Μέλος
Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 294

Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε  τελικά.. - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε τελικά..   Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε  τελικά.. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Μαρ 02, 2010 10:58 pm

Ο κ. Ρηγοπουλος πολύ καλός καθηγητης είναι Κώστα, θα μάθεις αρκετά πράγματα από αυτόν.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Κώστας
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος
Κώστας

Αριθμός μηνυμάτων : 42

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε τελικά..   Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε  τελικά.. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι Μαρ 02, 2010 11:09 pm

beespyros έγραψε:
Ο κ. Ρηγοπουλος πολύ καλός καθηγητης είναι Κώστα, θα μάθεις αρκετά πράγματα από αυτόν.

Έλπίζω να έχεις δίκιο, ψιλοχάνει τον έλεγχο στο μάθημα τουλάχιστον τώρα στα πρώτα μαθήματα....
Θα δούμε, έχουμε καιρό.
Κώστας
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος
Κώστας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε τελικά..   Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε  τελικά.. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Μαρ 25, 2010 8:00 pm

Το περασμένο Σάββατο πήγαμε επίσκεψη σε μελισσοκομεία στο Λουτράκι, από όλη την τάξη οι μισοί περίπου.

Το πρώτο το είχε νέος μελισσοκόμος που έκενε πέρυσι τα ίδια σεμινάρια με εμάς.
Είχε φτιάξει ήδη κάπου 40 κυψέλες και 2-3 μέρες πριν πάμε είχε αγοράσει κι άλλες τόσες. Από αυτές τις νέες είδαμε και αρσενικό μελίσσι, είχε χάσει καιρό την βασίλισα του, κι ακούσαμε τον θόρυβο που κάνει.

Το άλλο που επισκεφθήκαμε ο ιδιοκτήτης του το έχει για εμπόριο κυψελών και βασιλισών.
Ήταν πιό ενδιαφέρον, γιατί είδαμε πλαστικούς θαλάμους για παραγωγή βασιλισών (δεν θυμάμαι πως λέγεται η τεχνική) και μας εξήγησε πως γίνεται η διαδικασία, πήγαμε στο εργαστήριο που είχε εκεί κοντά και είδαμε το βάψιμο κυψελών, πως βγαίνει το κερί, εσυρμάτωση στα πλαίσια.

Άξιζε η επίσκεψη και ούτως ή άλλως ήταν όμορφη εκδρομή.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Κώστας στις Δευ Απρ 12, 2010 5:13 pm, 1 φορά
IxNiLaTiS
Μέλος
Μέλος
IxNiLaTiS

Αριθμός μηνυμάτων : 146

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε τελικά..   Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε  τελικά.. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Απρ 12, 2010 1:13 pm

MILIBEE έγραψε:
40 ατομα , ενας χαμος.

Είμαι περίεργος να δώ πόσοι θα μείνετε στο τέλος Rolling Eyes
MILIBEE
Honorary member
Honorary member
MILIBEE

Αριθμός μηνυμάτων : 1575

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε τελικά..   Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε  τελικά.. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΔευ Απρ 12, 2010 2:32 pm

Και εγω την ιδια περιεργεια εχω αν και λιγο πολυ ολοι εχουμε μελισσακια.
Το θεμα παντα δειχνει στην πενταετια , τοτε θα εχει ξεκαθαρισει το τοπιο.
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι , οτι στο τμημα εχουμε και δυο μεγαλομελισσοκομους . Ο ενας πανω απο 250 μελισσια, τωρα για ποιο λογο ερχονται δεν εχω καταλαβει ,οπως επισης και τετοια εποχη που βρισκουν χρονο scratch
kat80
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 4

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε τελικά..   Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε  τελικά.. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Μάης 20, 2010 9:46 am

Παιδια καλημέρα σε όλους!

Θα ήθελα να ρωτησω εαν καποιος που παρακολουθησε τα σεμιναρια του ΙΓΕ μπορει να με εφοδιασει με καποιο υλικο που ισως να του δοθηκε εκει για να μπορεσω να το διαβασω;
Μενω επαρχια και δεν μου ηταν ευκολο να κατεβω Αθήνα!

Ευχαριστω εκ των προτερων!
MILIBEE
Honorary member
Honorary member
MILIBEE

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε τελικά..   Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε  τελικά.. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Μάης 20, 2010 12:23 pm

Που βρισκεσαι kat80? Μπορει να γινονται σεμιναρια στην περιοχη σου ή ερχομενος καποιος απο εμας να σου δωσει και σημειωσεις ή να κανονιστει να στειλουμε.
Δωσε στιγμα sunny
kat80
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε τελικά..   Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε  τελικά.. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Μάης 20, 2010 8:43 pm

Ευχαριστω πολυ για την γρηγορη ανταπόκριση!
Στα Γιάννενα ειμαι!
εαν εχετε σημειωσεις και θελετε να μου τις στειλετε ηλεκτρονικα μπορω να δωσω το e-mail μου ή και ενα fax σε περιπτωση που εχετε εντυπο υλικο.

και πάλι ευχαριστω παρα πολυ!
MILIBEE
Honorary member
Honorary member
MILIBEE

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε τελικά..   Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε  τελικά.. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠαρ Μάης 21, 2010 2:28 pm

Ωπ πατριωτης? Very Happy
Να μαζεψουμε λιγακι τα μυαλα ,απο τα μελισσοκομικα (και οχι μονο ) τρεχαματα της εποχης ,
να τελειωσουν και τα φετινα σεμιναρια και θα σου τα στειλω με την πρωτη ευκαιρια.
(να ψαξω και για κανενα φαξακι ευκαιρια ειναι Smile )

Ακουει κανεις απο τα φετινα σεμιναρια στο ερασιτεχνικο τμημα?
Θελουμε σημειωωωωωωσεις , ελα να βλεπω προθυμια sunny
kat80
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε τελικά..   Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε  τελικά.. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΣαβ Μάης 22, 2010 8:47 pm

οκ ευχαριστω πολυ!

Οταν μπορεσεις για τις σημειωσεις μου λες!
Κώστας
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος
Κώστας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε τελικά..   Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε  τελικά.. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Ιουν 16, 2010 8:20 pm

Καλησπέρα φίλοι.

Τέλος σεμιναρίου και καλό καλοκαίρι!

Για όσους είναι αρχάριοι όπως εγώ το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Στους συμμαθητές (και σε μένα) εύχομαι και στο επαγγελματικό προσεχώς και επιτυχία στις μέλισσές τους Very Happy

Kat80 άμα θέλεις στείλε μου τo e-mail σου, κάτι έχω αλλά θέλω λίγο χρόνο να τα ξεκαθαρίσω.
kat80
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε τελικά..   Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε  τελικά.. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 17, 2010 12:51 pm

Kωστα σου εστειλα προσωπικο μηνυμα με το e-mail μου
corfubee
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 13

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε τελικά..   Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε  τελικά.. - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 17, 2010 4:44 pm

Παιδιά μήπως υπάρχουν τίποτα σημείωσης ?? Embarassed

Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε τελικά..
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Είμαστε σε καλό δρόμο!
» θυμαρι. τελικα τι ισχιει?
» Μήπως τελικά οι κυψέλες μας είναι "λάθος";
» μέλι και κανέλα τελικά τι είναι αληθινό ?
» Πλαίσια χωρίς φύλλο κηρήθρας

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Melissologia :: Διάφορα :: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - Σεμινάρια Μελισσοκομίας - Οι φορείς και τα νέα τους-
Μετάβαση σε: