| Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε τελικά.. | |
|
+6lingistis japetus Κώστας SYNODINOS MILIBEE elenhkal 10 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
beespyros Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 294
| Θέμα: Απ: Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε τελικά.. Τρι Μαρ 02, 2010 10:58 pm | |
| Ο κ. Ρηγοπουλος πολύ καλός καθηγητης είναι Κώστα, θα μάθεις αρκετά πράγματα από αυτόν. | |
|
| |
Κώστας Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 42
| Θέμα: Απ: Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε τελικά.. Τρι Μαρ 02, 2010 11:09 pm | |
| - beespyros έγραψε:
- Ο κ. Ρηγοπουλος πολύ καλός καθηγητης είναι Κώστα, θα μάθεις αρκετά πράγματα από αυτόν.
Έλπίζω να έχεις δίκιο, ψιλοχάνει τον έλεγχο στο μάθημα τουλάχιστον τώρα στα πρώτα μαθήματα.... Θα δούμε, έχουμε καιρό. | |
|
| |
Κώστας Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε τελικά.. Πεμ Μαρ 25, 2010 8:00 pm | |
| Το περασμένο Σάββατο πήγαμε επίσκεψη σε μελισσοκομεία στο Λουτράκι, από όλη την τάξη οι μισοί περίπου.
Το πρώτο το είχε νέος μελισσοκόμος που έκενε πέρυσι τα ίδια σεμινάρια με εμάς. Είχε φτιάξει ήδη κάπου 40 κυψέλες και 2-3 μέρες πριν πάμε είχε αγοράσει κι άλλες τόσες. Από αυτές τις νέες είδαμε και αρσενικό μελίσσι, είχε χάσει καιρό την βασίλισα του, κι ακούσαμε τον θόρυβο που κάνει.
Το άλλο που επισκεφθήκαμε ο ιδιοκτήτης του το έχει για εμπόριο κυψελών και βασιλισών. Ήταν πιό ενδιαφέρον, γιατί είδαμε πλαστικούς θαλάμους για παραγωγή βασιλισών (δεν θυμάμαι πως λέγεται η τεχνική) και μας εξήγησε πως γίνεται η διαδικασία, πήγαμε στο εργαστήριο που είχε εκεί κοντά και είδαμε το βάψιμο κυψελών, πως βγαίνει το κερί, εσυρμάτωση στα πλαίσια.
Άξιζε η επίσκεψη και ούτως ή άλλως ήταν όμορφη εκδρομή.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Κώστας στις Δευ Απρ 12, 2010 5:13 pm, 1 φορά | |
|
| |
IxNiLaTiS Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 146
| Θέμα: Απ: Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε τελικά.. Δευ Απρ 12, 2010 1:13 pm | |
| - MILIBEE έγραψε:
- 40 ατομα , ενας χαμος.
Είμαι περίεργος να δώ πόσοι θα μείνετε στο τέλος | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε τελικά.. Δευ Απρ 12, 2010 2:32 pm | |
| Και εγω την ιδια περιεργεια εχω αν και λιγο πολυ ολοι εχουμε μελισσακια. Το θεμα παντα δειχνει στην πενταετια , τοτε θα εχει ξεκαθαρισει το τοπιο. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι , οτι στο τμημα εχουμε και δυο μεγαλομελισσοκομους . Ο ενας πανω απο 250 μελισσια, τωρα για ποιο λογο ερχονται δεν εχω καταλαβει ,οπως επισης και τετοια εποχη που βρισκουν χρονο | |
|
| |
kat80 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 4
| Θέμα: Απ: Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε τελικά.. Πεμ Μάης 20, 2010 9:46 am | |
| Παιδια καλημέρα σε όλους!
Θα ήθελα να ρωτησω εαν καποιος που παρακολουθησε τα σεμιναρια του ΙΓΕ μπορει να με εφοδιασει με καποιο υλικο που ισως να του δοθηκε εκει για να μπορεσω να το διαβασω; Μενω επαρχια και δεν μου ηταν ευκολο να κατεβω Αθήνα!
Ευχαριστω εκ των προτερων! | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
| Θέμα: Απ: Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε τελικά.. Πεμ Μάης 20, 2010 12:23 pm | |
| Που βρισκεσαι kat80? Μπορει να γινονται σεμιναρια στην περιοχη σου ή ερχομενος καποιος απο εμας να σου δωσει και σημειωσεις ή να κανονιστει να στειλουμε. Δωσε στιγμα | |
|
| |
kat80 Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε τελικά.. Πεμ Μάης 20, 2010 8:43 pm | |
| Ευχαριστω πολυ για την γρηγορη ανταπόκριση! Στα Γιάννενα ειμαι! εαν εχετε σημειωσεις και θελετε να μου τις στειλετε ηλεκτρονικα μπορω να δωσω το e-mail μου ή και ενα fax σε περιπτωση που εχετε εντυπο υλικο.
και πάλι ευχαριστω παρα πολυ! | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
| Θέμα: Απ: Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε τελικά.. Παρ Μάης 21, 2010 2:28 pm | |
| Ωπ πατριωτης? Να μαζεψουμε λιγακι τα μυαλα ,απο τα μελισσοκομικα (και οχι μονο ) τρεχαματα της εποχης , να τελειωσουν και τα φετινα σεμιναρια και θα σου τα στειλω με την πρωτη ευκαιρια. (να ψαξω και για κανενα φαξακι ευκαιρια ειναι ) Ακουει κανεις απο τα φετινα σεμιναρια στο ερασιτεχνικο τμημα? Θελουμε σημειωωωωωωσεις , ελα να βλεπω προθυμια | |
|
| |
kat80 Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε τελικά.. Σαβ Μάης 22, 2010 8:47 pm | |
| οκ ευχαριστω πολυ!
Οταν μπορεσεις για τις σημειωσεις μου λες! | |
|
| |
Κώστας Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε τελικά.. Τετ Ιουν 16, 2010 8:20 pm | |
| Καλησπέρα φίλοι. Τέλος σεμιναρίου και καλό καλοκαίρι! Για όσους είναι αρχάριοι όπως εγώ το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Στους συμμαθητές (και σε μένα) εύχομαι και στο επαγγελματικό προσεχώς και επιτυχία στις μέλισσές τους Kat80 άμα θέλεις στείλε μου τo e-mail σου, κάτι έχω αλλά θέλω λίγο χρόνο να τα ξεκαθαρίσω. | |
|
| |
kat80 Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε τελικά.. Πεμ Ιουν 17, 2010 12:51 pm | |
| Kωστα σου εστειλα προσωπικο μηνυμα με το e-mail μου | |
|
| |
corfubee Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 13
| Θέμα: Απ: Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε τελικά.. Πεμ Ιουν 17, 2010 4:44 pm | |
| Παιδιά μήπως υπάρχουν τίποτα σημείωσης ?? | |
|
| |
| Αλλος για ΙΓΕ ? πόσοι είμαστε τελικά.. | |
|