Γεια σας.Αυριο λεω να δοκιμασω να κανω το πρωτο μου βαμα προπολης.Επειδη διαβασα διαφορα,λεω να ζεστανω την προπολη,να την μπερδεψω με αιθηλικη αλκοολη και να την βαλω σε γυαλινο βαζακι περνοντας την απο σουρωτηρι πρωτα.Αν καταλαβα καλα το ιδιο βαμα ειναι και για εσωτερικη και για εξωτερικη χρηση,ε;Απλα δεν ξερω ποσα γραμμαρια μπορω να καταναλωνω την μερα και για ποσο καιρο.Διλαδη αν πηνω 2 γραμμαρια καθε μερα για μια ζωη δεν τρεχει τιποτα;(Ειμαι 35 χρονων,92 κιλα χωρις λιπος και γυμναζομαι καθε μερα.Αν αυτος ειναι ενας απο τους καθοριστικους παραγοντες). Απλα λιγο μπερδευτηκα με την αναλογια.Αλλος λεει 12-15γραμμαρια προπολη με 100 γρ αιθηλικη αλκοολη ,αλλος 25γρ προπολη.λεω τελικα να βαλω 20 γρ για να ειμαι καπου στην μεση....Παρακαλω αν μπορειτε να με συμβουλεψετε,αν καποιες απο τις σκεψεις μου ειναι λαθος... Ευχαριστω εκ των προτερων.........πηγα σημερα σε φαρμακεια και ζητησα αιθηλικη αλκοολη.ειχανε με 95% και μου λεγανε οτι δεν ειναι ποσιμη.κατι μου λεει οτι δεν πρεπει να ειχαν ιδεα....