| Σεμινάρια | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
vassilis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 673
| Θέμα: Σεμινάρια Σαβ Αυγ 17, 2013 10:46 am | |
| Καλημέρα, Αγόρασα τις κυψέλες και είμαι σε κατάσταση βαφής. Διάβασα σημαντικά βιβλία, από θεωρία άριστα, τώρα ψάχνω για κανένα σεμινάριο. Αν ξέρετε κάτι που θα ξεκινήσει από Σεπτέμβριο, παρακαλώ ενημερώστε με. | |
|
| |
vassilis Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Σεμινάρια Κυρ Αυγ 10, 2014 6:35 pm | |
| Πέρασε ένας χρόνος από τότε και είπα να σας πληροφορήσω αφού βρήκα απάντηση από Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σεμινάρια: 20-28/92014 και 4-12/10/2014 από το Εργαστήριο Μελισσοκομίας και Σηροτροφίας (καθ. κ. Χαριζάνης). Πληροφορίες: 210-5294562. | |
|
| |
mpampis13 BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 1393
| Θέμα: Απ: Σεμινάρια Τετ Αυγ 13, 2014 1:59 am | |
| βασιλη τι σεμιναρια ειναι? εννοω για αρχαριους? | |
|
| |
vassilis Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Σεμινάρια Τετ Αυγ 13, 2014 9:45 am | |
| Μπάμπη καλημέρα, Ναι είναι για αρχάριους, απ' ότι έμαθα θα κάνει αργότερα και σεμινάριο βασιλοτροφίας, θα βγεί σχετική ανακοίνωση.
| |
|
| |
ΚΑΝΑΡΗΣ Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 450
| Θέμα: Απ: Σεμινάρια Τετ Αυγ 13, 2014 10:28 am | |
| Για σεμινάρια, τα καλύτερα μακράν είναι του ΙΓΕ http://ige.gr/ Προσοχή, επειδή υπάρχει μεγάλη προσέλευση, πρέπει να πας αποβραδίς και να εγγραφείς σε κάποια λίστα προτεραιότητας. Ταλαιπωρία αλλά αξίζει. | |
|
| |
Druidis Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 57
| Θέμα: Απ: Σεμινάρια Παρ Αυγ 15, 2014 1:22 am | |
| Γνωριζει κανεις το κοστος για τα σεμιναρια αυτα κ αν εχουν καλυφθει οι θεσεις; | |
|
| |
vassilis Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Σεμινάρια Παρ Αυγ 15, 2014 6:25 pm | |
| Αν εννοείς του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το κόστος είναι 120 ευρώ. Πάντως ΚΑΝΑΡΗΣ δε μπορώ να αξιολογήσω και να συγκρίνω το σεμινάριο κάποιου φορέα εκτός Πανεπιστημίου, με τον αρμόδιο Πανεπιστημιακό φορέα όπως είναι το εργαστήριο Σηροτροφίας και Μελισσοκομίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου της Αθήνας... | |
|
| |
pointerst Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 692
| Θέμα: Απ: Σεμινάρια Παρ Αυγ 15, 2014 7:34 pm | |
| Σεμινάρια υπάρχουν παντού που είναι ποιοτικά.Πέρα αυτών του "δημοσίου" δεν θέλω να αναφέρω άλλα για να μην γίνει διαφήμηση.Πανεπιστήμια,ιγε,και ερευνητικά κέντρα μπορούν να παρέχουν καλά σεμινάρια.Αν και κάποιες φορές έχω ενδιασμούς,αλλά δεν πειράζει...γιατί κατ'εμέ το σεμινάριο θα σου μάθει τα βασικά και λίγο παραπάνω και εσύ με την έρευνα σου και το διάβασμα σου θα το πάς ένα βήμα παρακάτω. | |
|
| |
vassilis Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Σεμινάρια Σαβ Αυγ 16, 2014 8:33 am | |
| Από την εμπειρία μου σε άλλους τομείς σεμιναρίων συμφωνώ απόλυτα με τον pointerst! | |
|
| |
| Σεμινάρια | |
|