| Κάποιος συνάδελφος σε καστανιές; | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
beezy Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 340
| Θέμα: Κάποιος συνάδελφος σε καστανιές; Τρι Ιουλ 02, 2013 11:16 am | |
| Τι γίνεται ρε παιδιά; Θα πάει τίποτα καλά φέτος; Έλατο απ΄ότι ακούω και βλέπω καταστροφή από τις χειρότερες χρονιές, τουλάχιστον στην Πελοπόνησσο... θυμάρι μίζερα και εκεί τα πράγματα. Eλπίζω να μην γίνει το ίδιο και στο κάστανο.... τα έχω πάει καστανιές μαζί με ένα φίλο μου, εδωσε για μια εβδομάδα πολύ γερά, τα μελίσσια πήραν πλαίσια σε χρόνο dt, "ράβανε" οι βασίλισσες, εχθές που πήγαμε να τα δούμε όμως δράμα η κατάσταση, έχουν κόψει εντελώς το χτίσιμο, γύρες δεν βάζουν καθόλου και παρ΄ότι οι κατανιές είναι ολάνθιστες, δεν τις επισκέπτονται τα κορίτσια. Βροχή δεν έχει ρίξει, μόνο αέρα είχε όλη την πρηγούμενη εβδομάδα, αλλά όχι να σηκώνει τον τόπο, το μόνο που έχουμε υποθέσει είναι να τις έχει στεγνώσει ο αερας και να τους έχει τινάξει την γύρη... Αν είναι κάποιος συμφορουμίτης σε καστανιές, θα με ενδιέφερε να μάθω πως πηγαίνει. Ευχαριστώ. | |
|
| |
ethnic69 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 658
| Θέμα: Απ: Κάποιος συνάδελφος σε καστανιές; Τρι Ιουλ 02, 2013 11:31 am | |
| | |
|
| |
beezy Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 340
| Θέμα: Απ: Κάποιος συνάδελφος σε καστανιές; Τρι Ιουλ 02, 2013 11:54 am | |
| | |
|
| |
Φώτης Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 158
| Θέμα: Απ: Κάποιος συνάδελφος σε καστανιές; Τρι Ιουλ 02, 2013 6:45 pm | |
| Δεν έχει κενό ανθοφορίας. Ανοίγουν οι ευκάλυπτοι και σύντομα θα δίνουν και οι βελανιδιές που κρατάνε και τα δύο μεχρι τέλη Αυγούστου.
| |
|
| |
Γιώργος-Κόρινθος Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 107
| Θέμα: Απ: Κάποιος συνάδελφος σε καστανιές; Τρι Ιουλ 02, 2013 8:35 pm | |
| Θα πάω για επιθεώρηση την Κυριακή.Θα σε ενημερωσω με την κατάσταση που θα βρώ. | |
|
| |
andreaspap78 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 95
| Θέμα: Απ: Κάποιος συνάδελφος σε καστανιές; Τρι Ιουλ 02, 2013 9:03 pm | |
| Παιδιά έχει ανοίξει και αυτό το θέμα για την καστανιά [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]Εγώ παιδιά ξεσκίστηκα στο μέλι...χτίσανε μέχρι και τα τοιχώματα κοιτάτε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
steliost Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 12
| Θέμα: Απ: Κάποιος συνάδελφος σε καστανιές; Τετ Ιουλ 03, 2013 9:35 am | |
| Τέτοιες φωτογραφίες χαίρεσαι να τις βλέπεις, μπράβο φίλε μου, εύχομαι πάντα τέτοια... | |
|
| |
ethnic69 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 658
| Θέμα: Απ: Κάποιος συνάδελφος σε καστανιές; Τετ Ιουλ 03, 2013 10:48 pm | |
| Mpπραβο ρε Αντρεα , μακαρι να ηταν ετσι και δω ..... | |
|
| |
kostastsion Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 70
| Θέμα: Απ: Κάποιος συνάδελφος σε καστανιές; Παρ Ιουλ 05, 2013 2:18 pm | |
| ανω μεσσηνια πηγε καλα η καστανια.τωρα εχουμε λιγια κ ευκαληπτω | |