| ΒΑΣΙΛΟΤΡΟΦΙΑ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nickdim Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 9
| Θέμα: ΒΑΣΙΛΟΤΡΟΦΙΑ Κυρ Μάης 12, 2013 7:02 pm | |
| Παιδια επειδη τωρα ξεκιναω να μπω στο σταδιο της βασιλοτροφιας μπορει να μου εξηγησει καποιος τους τροπους που υπαρχουν χωρις να αγορασω ετοιμες βασιλισσες? | |
|
| |
Vasilis. Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 332
| Θέμα: Απ: ΒΑΣΙΛΟΤΡΟΦΙΑ Κυρ Μάης 12, 2013 7:07 pm | |
| Η ερώτηση σου φίλε ειναι πολύ γενική.τι θες να κανείς;υπάρχουν διάφορες μέθοδοι που μπορείς να ακολουθήσεις για βασιλοτροφια. Το πιο σωστό ειναι να διαβάσεις τις μεθόδους που υπάρχουν κ μετα να αποφασίσεις ποια μέθοδος ταιριάζει σε εσένα. | |
|
| |
Αγγελής60 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 574
| Θέμα: Απ: ΒΑΣΙΛΟΤΡΟΦΙΑ Κυρ Μάης 12, 2013 9:21 pm | |
| Υπάρχει η κλασική μέθοδος που όμως θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στις ημέρες εφαρμογής και σίγουρα θα πρέπει να έχεις και καλή όραση για τον εμβολιασμό . Εγώ από μάτια δεν πάω και τόσο καλά. Σίγουρα πάντως θα χρειαστείς ένα βιβλίο που θα το μελετήσεις πολύ προσεκτικά ή η άλλη επιλογή είναι να βρεις κάποιες πολύ καλές αναρτήσεις που υπάρχουν στο Ίντερνετ . Παρακάτω υπάρχουν δύο πολύ καλές αναρτήσεις που πιστεύω θα βοηθήσουν πάρα πολύ. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]Ο Δεύτερος τρόπος από ότι ξέρω είναι το Ζέντερ βασιλοτροφίας που εκεί προσανατολίζομαι και εγώ κυρίως λόγω όρασης , όπως ανέφερα και παραπάνω , και επειδή στην προκειμένη περίπτωση μου φαίνεται πιο εύκολο για την περίπτωση μου . Σίγουρα όμως όποιον τρόπο και να ακολουθήσεις θα πρέπει να έχει καλό συγχρονισμό στους χειρισμούς σου , δηλαδή απαιτείται ακρίβεια. Νομίζω υπάρχει και μια τρίτη μέθοδος,χωρίς να είμαι σίγουρος, αλλά αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει το όνομά της . Εγώ πάντως δεν είμαι έτοιμος για τέτοια ακόμα σε κανά δύο χρονάκια υπολογίζω. Προς το παρόν πέφτει πολύ διάβασμα και πρακτική γενικά στη μελισσοκομία και όχι ειδικά στην βασιλοτροφία. | |
|
| |
Vasilis. Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: ΒΑΣΙΛΟΤΡΟΦΙΑ Κυρ Μάης 12, 2013 11:07 pm | |
| Αγγελε θεωρώ κ εγω το zender σαν μια πολλή καλη επιλογη μιας κ γλυτωνεις κ τον εμβολιασμό.υπαρχει κ ενα άλλο του πατερ καρακαση το ezi queen. | |
|
| |
Αγγελής60 Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: ΒΑΣΙΛΟΤΡΟΦΙΑ Δευ Μάης 13, 2013 12:10 pm | |
| - Vasilis. έγραψε:
- Αγγελε θεωρώ κ εγω το zender σαν μια πολλή καλη επιλογη μιας κ γλυτωνεις κ τον εμβολιασμό.υπαρχει κ ενα άλλο του πατερ καρακαση το ezi queen.
Ευχαριστώ Vasilis αυτό προσπαθούσα να θυμηθώ . Εγώ επειδή όμως είμαι πολύ φρέσκος σκέφτομαι από του χρόνου ότι απόπειρα κάνω για βασιλοτροφία . Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις . | |
|
| |
newbee Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 280
| Θέμα: Απ: ΒΑΣΙΛΟΤΡΟΦΙΑ Δευ Μάης 13, 2013 12:22 pm | |
| Και εγώ θέλω να πειραματιστώ αλλα φέτος δεν έχω χρόνο.
Παντως το zender φαινεται πολυ καλο . | |
|
| |
Vasilis. Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: ΒΑΣΙΛΟΤΡΟΦΙΑ Δευ Μάης 13, 2013 12:27 pm | |
| Να διόρθωσω οτι το ezi queen δεν ειναι το πατέρα Καρακαση.το zender το έχω στην κατοχή μου θεωρώ πιο προσιτή την τιμή του | |
|
| |
Vasilis. Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: ΒΑΣΙΛΟΤΡΟΦΙΑ Δευ Μάης 13, 2013 5:42 pm | |
| Αγγελη μου να είσαι καλα.κ σε εσένα εύχομαι το ίδιο. | |
|
| |
nickdim Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: ΒΑΣΙΛΟΤΡΟΦΙΑ Δευ Μάης 13, 2013 11:58 pm | |
| δηλ αποτι καταλαβα αν εχεις π.χ 30 μελισσακια και θελεις να ανανεωσεις ολες τις μανες ο καλυτερος τροπος που προτεινεται ειναι η μεθοδος ζεντερ ετσι? | |
|
| |
Vasilis. Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: ΒΑΣΙΛΟΤΡΟΦΙΑ Τρι Μάης 14, 2013 12:19 am | |
| Εγω μπορει να θεωρώ το zebder καλύτερο ο αγγελης το ezi queen ένας άλλος να μπει κ να γράψει οτι αυτά ειναι βλακείες κ οτι ο καλύτερος τρόπος ειναι η κλασική μέθοδος Βασιλοτροφιας.Εσυ θα αποφασίσεις ποια μέθοδος σου ταιριάζει.παντως αν θες την γνώμη μου διάβασε τις μεθόδους που υπάρχουν κ μετα αποφάσισε ποια θες να κανείς μην αρκεστεις σε οτι σου πουν αλλοι | |
|
| |
Αγγελής60 Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: ΒΑΣΙΛΟΤΡΟΦΙΑ Τρι Μάης 14, 2013 7:47 am | |
| Θα συμφωνήσω με το Vasilis . Πρώτα διαβάζεις τις μεθόδους που υπάρχουν και μετά αποφασίζεις πια είναι η καταλληλότερη για σένα . Εμείς απλά αναφέραμε τις μεθόδους που υπάρχουν και τίποτα περισσότερο. Η επιλογή δική σου . | |
|
| |
nickdim Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: ΒΑΣΙΛΟΤΡΟΦΙΑ Παρ Μάης 17, 2013 11:02 pm | |
| να σται καλα για την κατατοπιση τα ειδα και τα δυο αλλα δεν καταλαβα την διαφορα τους.τα εχει χρησιμοποιησει καποιοσ για να με κατατοπισει τα θετικα και τα αρνητικα του καθενος? | |
|
| |
skyh1gh Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 131
| Θέμα: Απ: ΒΑΣΙΛΟΤΡΟΦΙΑ Σαβ Μάης 18, 2013 3:19 am | |
| Μπορειτε να αναφερετε ενδεικτικα τιμες και για τα δυο συστηματα βασιλοτροφιας???? | |
|
| |
| ΒΑΣΙΛΟΤΡΟΦΙΑ | |
|