Melissologia
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Melissologia

Ελληνικό Φόρουμ συζητήσεων για τις Μέλισσες
 
ΦόρουμΦόρουμ  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  Σύνδεση  BlogBlog  

 

 Μοσχάρι με καραμελωμένα κρεμμύδια

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
lingistis
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος
lingistis


Αριθμός μηνυμάτων : 957

Μοσχάρι με καραμελωμένα κρεμμύδια Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Μοσχάρι με καραμελωμένα κρεμμύδια   Μοσχάρι με καραμελωμένα κρεμμύδια Icon_minitimeΔευ Δεκ 14, 2009 1:18 pm

Μοσχάρι με καραμελωμένα κρεμμύδια

Υλικά:
• 1 κιλό κιλότο μοσχαρίσιο κομμένο σε μερίδες
• 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
• 50 γρ. βούτυρο
• 3 μεγάλα κόκκινα κρεμμύδια κομμένα στα 6
• 2 χοντρές φέτες ζαμπόν κομμένες σε κύβους
• 1/2 φλιτζάνι λευκό ή ροζέ κρασί
• 2 κουτ. σούπας μέλι
• 1/2 κουτ. τσαγιού ρίγανη
• 1/2 κουτ. τσαγιού θυμάρι
• αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:
Σοτάρουμε το κρέας στην κατσαρόλα με το λάδι μέχρι να ροδίσει.
Ρίχνουμε τα αρωματικά χόρτα, αλάτι και πιπέρι και το σβήνουμε με 1/2 φλιτζάνι νερό.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ψήνουμε για 1 1/2 ώρα.
Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια.
Τα σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε το μέλι, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να σιγοβράζουν σε χαμηλή φωτιά για περίπου 20' μέχρι να καραμελώσουν.
Όταν η σάλτσα είναι έτοιμη, προσθέτουμε το ζαμπόν και την κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Σερβίρουμε το κρέας σε βαθιά πιατέλα και το περιχύνουμε με τη σάλτσα.

Από το: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
Μοσχάρι με καραμελωμένα κρεμμύδια
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Melissologia :: Ειδικά θέματα :: Περί ορέξεως...-
Μετάβαση σε: