Melissologia
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Melissologia

Ελληνικό Φόρουμ συζητήσεων για τις Μέλισσες

ΦόρουμΦόρουμ  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  Σύνδεση  BlogBlog  

Καταπολέμηση Κηρόσκωρου

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
milmos
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 572

Καταπολέμηση Κηρόσκωρου Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Καταπολέμηση Κηρόσκωρου   Καταπολέμηση Κηρόσκωρου Icon_minitimeΔευ Οκτ 29, 2012 1:42 pm

Στα χέρια μου έχω μια οδηγία του Υπ. γεωργίας (λίγο παλιά - του 2003) που μιλάει για την αντιμετώπιση του Κηρόσκωρου.

Μεταξύ άλλων γράφει για ψεκασμό των κηρυθρών με υδατικό διάλυμμα που περιέχει σπόρους του Bacillus thuringiensis (σκεύασμα Β-401).
Η τοξίνη που αυτοί παράγουν (αβλαβές στον άνθρωπο) παρέχει προστασία για 12 μήνες.

Αντίθετα αναφέρει ότι η "κηροσκωρίνη" παραδιχλωροβενζόλιο, ελέγχεται στην Γερμανία σαν ύποπτο για καρκινογέννηση και είναι τοξική για τον άνθρωπο
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
sotto
Μέλος
Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 77

Καταπολέμηση Κηρόσκωρου Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καταπολέμηση Κηρόσκωρου   Καταπολέμηση Κηρόσκωρου Icon_minitimeΣαβ Νοε 02, 2013 1:12 am

milmos έγραψε:
Στα χέρια μου έχω μια οδηγία του Υπ. γεωργίας (λίγο παλιά - του 2003) που μιλάει για την αντιμετώπιση του Κηρόσκωρου.

Μεταξύ άλλων γράφει για ψεκασμό των κηρυθρών με υδατικό διάλυμμα που περιέχει σπόρους του Bacillus thuringiensis (σκεύασμα Β-401).
Η τοξίνη που αυτοί παράγουν (αβλαβές στον άνθρωπο) παρέχει προστασία για 12 μήνες.

Αντίθετα αναφέρει ότι η "κηροσκωρίνη" παραδιχλωροβενζόλιο, ελέγχεται στην Γερμανία σαν ύποπτο για καρκινογέννηση
και είναι τοξική για τον άνθρωπο
Που μπορει να το βρει καποιος?
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Καταπολέμηση Κηρόσκωρου
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» katapolemish varoas
» καταπολέμηση Βαρροα
» Ελεγχος για Βαρροα και Θυμολη
» καταπολέμηση παράσιτον
» καταπολέμηση κηρόσκορου

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Melissologia :: Μελισσοκομική τεχνική :: Ασθένειες, εχθροί και άλλα κακά-
Μετάβαση σε: