| Συρμάτινοι συνδετήρες κυψέλης για κινητούς πάτους | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Μίμης Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 113
| Θέμα: Συρμάτινοι συνδετήρες κυψέλης για κινητούς πάτους Κυρ Οκτ 21, 2012 9:40 am | |
| Καλημέρα στην παρέα. ψάχνω να βρώ συρμάτινους συνδετήρες για κινητούς πάτους, αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ κάποιους που αγόρασα πέρυσι αλλα μου έχουν πει και για κάποιους άλλους οι οποίοι είναι οι μεγαλύτεροι της αγοράς και όντως απο φωτογραφίες που έχω δει φαίνονται αρκετά μεγάλοι και βολικοί. Εαν κάποιος χρησιμοποιεί και γνωρίζει που θα τους βρώ θα με εξυπηρετούσε πολύ. | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| Θέμα: Απ: Συρμάτινοι συνδετήρες κυψέλης για κινητούς πάτους Κυρ Οκτ 21, 2012 10:37 pm | |
| Μίμη..εγώ χρεισιμοποιώ συρμάτινους! υπάρχουν παντού στην αγορά..μήπως εννοείς κάτι άλλο? | |
|
| |
Μίμης Μέλος
| Θέμα: Συρμάτινοι συνδετήρες κυψέλης για κινητούς πάτους Κυρ Οκτ 21, 2012 10:54 pm | |
| - Maikpigasos έγραψε:
- Μίμη..εγώ χρεισιμοποιώ συρμάτινους! υπάρχουν παντού στην αγορά..μήπως εννοείς κάτι άλλο?
Και εγώ συρμάτινους χρησιμοποιώ για την κινητή βάση, απο ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΜΕΛ. ΑΘΗΝΩΝ εχω δει όμως σε κάποιες φωτογραφίες κυψελων να χρησιμοποιούν συρμάτινους συνδετήρες μεγαλύτερους σε μέγεθος ,και επειδή πιστεύω οτι θα βολεύουν καλύτερα θα ήθελα να τους δοκιμάσω | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Συρμάτινοι συνδετήρες κυψέλης για κινητούς πάτους Κυρ Οκτ 21, 2012 11:03 pm | |
| [quote="Μίμης να χρησιμοποιούν συρμάτινους συνδετήρες μεγαλύτερους σε μέγεθος [/quote]
Στήλε καμιά φωτό.. | |
|
| |
Μίμης Μέλος
| Θέμα: Συρμάτινοι συνδετήρες κυψέλης για κινητούς πάτους Δευ Οκτ 22, 2012 10:05 am | |
| Τελικά θυμήθηκα που τους έχω δει, είναι σε μια αναρτηση του ixnilatis έαν θέλεις επειδη προσπάθησα να σου στείλω φωτογραφία και δεν τα κατάφερα μπες στην ιστοσελίδα του και θα τους δεις κάτω- κάτω μετα το βιντεο για την βαρρόα | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Συρμάτινοι συνδετήρες κυψέλης για κινητούς πάτους Τρι Οκτ 23, 2012 12:49 am | |
| Τα βρήκα..ναι από τον Αλμυρό Βόλου είχα πάρει εγώ μερικά τέτοια..τα είχε ΄τοτε και σε καλή τιμή.. | |
|
| |
Μίμης Μέλος
| Θέμα: Συρμάτινοι συνδετήρες κυψέλης για κινητούς πάτους Τρι Οκτ 23, 2012 10:07 am | |
| - Maikpigasos έγραψε:
- Τα βρήκα..ναι από τον Αλμυρό Βόλου είχα πάρει εγώ μερικά τέτοια..τα είχε ΄τοτε και σε καλή τιμή..
Πως σου φανήκανε, είναι καλύτεροι για τους κινητους πάτους ή όχι. Εχεις κάποια στοιχεία απο εκει που τους είχες αγοράσει; | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Συρμάτινοι συνδετήρες κυψέλης για κινητούς πάτους Παρ Οκτ 26, 2012 11:06 pm | |
| [quote="ΜίμηςΠως σου φανήκανε, είναι καλύτεροι για τους κινητους πάτους ή όχι. Εχεις κάποια στοιχεία απο εκει που τους είχες αγοράσει;[/quote]
Να πω την αλήθεια δεν μου άρεσαν.. δεν σφίγγουν όπως οι συνδετήρες οι κλασικοί Σωτηροπούλου.. δοκίμασε και θα δεις.. | |
|
| |
Μίμης Μέλος
| Θέμα: Απ: Συρμάτινοι συνδετήρες κυψέλης για κινητούς πάτους Κυρ Οκτ 28, 2012 9:04 pm | |
| - Maikpigasos έγραψε:
- [quote="ΜίμηςΠως σου φανήκανε, είναι καλύτεροι για τους κινητους πάτους ή όχι. Εχεις κάποια στοιχεία απο εκει που τους είχες αγοράσει;
Να πω την αλήθεια δεν μου άρεσαν.. δεν σφίγγουν όπως οι συνδετήρες οι κλασικοί Σωτηροπούλου.. δοκίμασε και θα δεις..[/quote] ο.κ Ευχαριστώ πολύ | |
|
| |
| Συρμάτινοι συνδετήρες κυψέλης για κινητούς πάτους | |
|