Το έφαγα σε εστιατόριο στη Χαλκιδική. Θεϊκό!
Ένα κομμάτι τυρί φέτα σε πάχος ένος εκατοστού, ή και λίγο περισσότερο, τυλιγμένο σε φύλλο κρούστας.
Το τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει το φύλλο, το πασπαλίζουμε με ψημένο σουσάμι και το περιχύνουμε με
μέλι.
Εγώ που δεν αγαπώ τα τηγανητά, κόβω λεπτές φέτες ψωμί, βάζω επάνω φέτα, τα ψήνω στο γκριλ, τα πασπαλίζω με ψημένο σουσάμι και μέλι. Ωραιότατα, υγιεινά, λιγότερες θερμίδες, γρήγορα.