salvatore393 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1
| Θέμα: Καλώς σας βρηκα....!!!!! Δευ Αυγ 13, 2012 5:10 pm | |
| Καλησπερα σε ολους!! Λεγομαι Σωτηρης και ειμαι κατοικος Θεσ/νικης.Ειμαι και εγω ενας αρχαριος και απειρος πανω στον τομεα της μελισσοκομιας που αποφασισα σοβαρα να ενημερωθω απο την ομορφη μελισσοπαρεα! Οι πρωτες σκεψεις μου ειναι να ξεκινησω με 2-3 κυψελες με την προυποθεση να επεκταθω οσο μου το επιτρεψουν οι συνθηκες γι'αυτο και ηδη εχω ξεκινησει μελετη καποιων βιβλιων (αν εχετε να μου προτεινετε και εσεις καποιο βιβλιο,ευχαριστως...). Καλως σας βρηκα!! | |
|
newbee Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 280
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρηκα....!!!!! Δευ Αυγ 13, 2012 6:01 pm | |
| Καλώς ήρθες, βιβλία ας μας πουν άλλα μέλη μιας κ εχω διαβάσει μόνο δύο και δεν έχω άποψη για τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν
Έχει επεξεργασθεί από τον/την newbee στις Δευ Αυγ 13, 2012 9:19 pm, 1 φορά | |
|
Φώτης Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 158
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρηκα....!!!!! Δευ Αυγ 13, 2012 9:03 pm | |
| Καλώς ήρθες. | |
|
kostasej Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 15
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρηκα....!!!!! Τρι Αυγ 14, 2012 10:44 am | |
| καλως ηρθες και απο εμαινα... Αν γινεται να μας πειτε και που μπωρουμε να βρουμε αυτα τα βιβλια | |
|
BASILISP Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 407
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρηκα....!!!!! Τρι Αυγ 14, 2012 12:05 pm | |
| - kostasej έγραψε:
- καλως ηρθες και απο εμαινα...
Αν γινεται να μας πειτε και που μπωρουμε να βρουμε αυτα τα βιβλια Καλως ήλθες! Τα βιβλία υπάρχουν σχεδόν σε κάθε μεγάλο βιβλιοπωλείο αλλά και στα μαγαζιά που πουλάνε μελισσοκομικο υλικό... | |
|
dimi69 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 100
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρηκα....!!!!! Τρι Αυγ 14, 2012 1:54 pm | |
| Σωτήρη καλώς ήρθες! Αν δεν το έχεις ήδη θα σου πρότεινα το "Πρακτική μελισσοκομία" του Θρασυβούλου. Ακόμα κι από το διαδίκτυο μπορείς να παραγγείλεις αν δεν βρίσκεις σε βιβλιοπωλείο. | |
|