| νεα παραφυαδα | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
pgkioulf Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 40
| Θέμα: νεα παραφυαδα Κυρ Ιουλ 29, 2012 10:26 pm | |
| εχω ενα διωροφο 15αρι μελισι και θελω τον πανω οροφο να τον κανω παραφυαδα αμα το παω σε αλλη θεση μακρυα απο εκει που ειναι σε ποσες μερες θα εχουν ξεχασει την παλια τους θεση ωστε να το ξαναπαω παλι πισω ;
| |
|
| |
Νικολαος Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 76
| Θέμα: Απ: νεα παραφυαδα Δευ Ιουλ 30, 2012 3:52 pm | |
| 3 μερες χρειαζεσαι φιλε μου αν κι εγω δεν το πηγα πουθενα οπως ειναι κολλησα την παραφυαδα διπλα και το αφησα μια χαρα εγινε σιροπακι ζαχαροζημαρο και ολα μελι γαλα βεβαια εγω εκοψα 5αρακι αλλα δεν νομιζω οτι εχει διαφορα στην θεση σου μαλιστα θα εκοβα 2 | |
|
| |
ouranis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 325
| Θέμα: Απ: νεα παραφυαδα Δευ Ιουλ 30, 2012 6:48 pm | |
| καλο ειναι οταν το μεταφερεις να το αφησεις 10 15 ημερες και μετα ξαναμεταφορα .να σε ρωτησω στο μερος που εισαι τι ανθοφορια θα βρεις απο εδω κ περα? εχει ρεικι η καποια ανθοφορια του σεπτεμβριου οκτωμβριου εκτος του πευκου? | |
|
| |
pgkioulf Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: νεα παραφυαδα Τρι Ιουλ 31, 2012 2:01 pm | |
| οχι εκτος το πευκο δεν εχει τιποτα αλλο τα εχω αττικη τωρα | |
|
| |
ouranis Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: νεα παραφυαδα Τρι Ιουλ 31, 2012 2:09 pm | |
| πιστέυω οτι αν κόψεις παραφυάδα τώρα , (με μόνη ανθοφορία μπροστά σου του πεύκου , το οποίο ως γνωστον δεν δίνει γύρη και κάνει και τα δυνατά μελίσσια να ξεγονέψουν )δεν θα τα καταφέρεις να αναπτύξεις το μελισσάκι τόσο ώστε να ξεχειμωνιάσει με ασφάλεια . εκτός και αν έχεις μαζέψει γύρη επειδη για τα υποκατάστατα της δεν ξέρω αποτελέσματα και έχεις και έτοιμα χτισμένα πλαίσια | |
|
| |
granazis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 619
| Θέμα: Απ: νεα παραφυαδα Τρι Ιουλ 31, 2012 10:55 pm | |
| - ouranis έγραψε:
- πιστέυω οτι αν κόψεις παραφυάδα τώρα ,
(με μόνη ανθοφορία μπροστά σου του πεύκου , το οποίο ως γνωστον δεν δίνει γύρη και κάνει και τα δυνατά μελίσσια να ξεγονέψουν )δεν θα τα καταφέρεις να αναπτύξεις το μελισσάκι τόσο ώστε να ξεχειμωνιάσει με ασφάλεια . εκτός και αν έχεις μαζέψει γύρη επειδη για τα υποκατάστατα της δεν ξέρω αποτελέσματα και έχεις και έτοιμα χτισμένα πλαίσια Yπαρχει και ο κισος το αρκουδοβατο το καλαμποκι ο πολυκομπος και το ρικι αργοτερα .. αν θελει να γονεψει το μελισσι του .... το πευκο δεν ειναι μονοδρομος... | |
|
| |
ouranis Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: νεα παραφυαδα Τρι Ιουλ 31, 2012 11:32 pm | |
| φιλε γραναζι μαλλον δεν διαβασες την προηγουμενη μου ερωτηση στην οποια τον ρωτουσα αν εχει μπροστα του καποια αλλη ανθοφορια του σεπτεμβριου εκτος του πευκου οπως το ρεικι πχ και μου ειπε οχι, ολα τα αλλα θα τον πανε πιο αργα κισσος και τα λοιπα αν δεν εχει ρεικι και δεν εχει και γυρεοπιτα αποψη μου ειναι οτι με το ζορι θα μεγαλωσει το μελισσακι του αρκετα ωστε να ξεχειμωνιασει με ασφαλεια | |
|
| |
pgkioulf Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: νεα παραφυαδα Τρι Ιουλ 31, 2012 11:41 pm | |
| να ρωτησο και κατι αλλο αυτοι που τα πανε στο πευκο τα μελισσια τους τι κανουν για να τα δυναμωσουν για τον χειμωνα
τροφοδοσια με βανιλια και γυρεοπιτα ή με σιροπι και γυρεοπιτα | |
|
| |
ouranis Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: νεα παραφυαδα Τρι Ιουλ 31, 2012 11:44 pm | |
| δεν εχει διαφορα αρκει να υπαρχει γυρεοπιτα . εμεις ευβοια περιμενουμε το ρεικι για ανανεωση και ολο κ κατι γινετε . | |
|
| |
| νεα παραφυαδα | |
|