Γεια σας παιδια! Με λενε Αρη. Καταγωγη εχω απο ενα χωριο της Θηβας και τα τελευταια 5 χρονια λογω δουλειας (ειμαι πυροσβεστης) μενω Αττικη! Περσυ τον Ιουνιο αγορασα 2 μελισσια και με αρκετο θαρρος λιγη δουλεια και πολυ διαβασμα αρχισα να τα διαχειριζομαι! Τον Ιανουαριο λογω ισχυρου ψυχους και απειριας το ενα το εχασα... Αφου ξεπερασα την απωλεια αρχισα να κανω τις απαραιτητες ενεργειες για αυξησω το "βιος" μου! Ημουν πολυ τυχερος γιατι γνωρισα τον Κυριακο, μελισσοκομος ο οποιος δεν κραταει την γνωση για τον εαυτο του, ο οποιος με βοηθησε τοσο σε συμβουλες οσο και σε υλικα! Αφου περασε ο καιρος με συστηματικη πλεον δουλιτσα καταφερα στις 21 του Μαη το μελισσακι μου αφου το ειχα κανει διωροφο και τουμπανο, να το χωρισω και να το κανω 6 παραφυαδες! Η χαρα μου ηταν τετοια που αν δεν με κραταγε η γυναικουλα μου θα επαιρνα τον υπνοσακο και θα κοιμομουν στο μελισσι!!! Οπως μου ειπε λοιπον και φιλος μου πλεον Κυριακος : Ψηλε τωρα αρχιζουν τα δυσκολα!!! Ελπιζω να τα καταφερω!!! Καλως σας βρηκα λοιπον και ευχομαι σε ολους να παρουν τις χαρες που πηρα και εγω απο τα μελισσακια!!!