| δυνάμωμα | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
solero Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 19
| Θέμα: δυνάμωμα Πεμ Μάης 10, 2012 4:01 pm | |
| Γειά σας τα μελίσσια μου έχουνε αυτή την στιγμή 5 πλαίσια γόνο θέλω να τα φτάσω 7 για να βάλω όροφο αλλα έχουνε σταματήσει να γεννάνε τι πρέπει να κάνω????? ευχαριστώ | |
|
| |
giota Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 326
| Θέμα: Απ: δυνάμωμα Πεμ Μάης 10, 2012 4:37 pm | |
| Δωσε τους 200 ml σιροπακι 1+1 δηλ. 1λιτρο νερό +1 κιλο ζαχαρη απλή, καθε μερα αν ειναι δυνατον. | |
|
| |
thodoris981 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 651
| Θέμα: Απ: δυνάμωμα Πεμ Μάης 10, 2012 5:16 pm | |
| Κατα Νικολαιδη η τροφοδοτηση διεγερτικη ωοτοκιας γίνεται με σιρόπι 225-300 γραμαρια με 1μερος ζάχαρη και 2 μέρη νερο. Καθημερινά. | |
|
| |
ΚΑΝΑΡΗΣ Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 450
| Θέμα: Απ: δυνάμωμα Πεμ Μάης 10, 2012 11:26 pm | |
| Ναι αλλά πότε κάνουμε διεγερτική? Αρχές άνοιξης, όχι τώρα. | |
|
| |
thodoris981 Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: δυνάμωμα Παρ Μάης 11, 2012 12:12 am | |
| Απο αυτά που μαθαίνω φίλε Κανάρη μπορούμε να κάνουμε διεγερτική και για να επεκτείνουμε την περίοδο ωοτοκίας της Βασίλισσας ,αλλα και το φθινόπωρο ακόμα για ανανέωση του πληθυσμού. Το σίγουρο είναι οτι κακό στο μελίσσι δεν πρόκειται να κάνει και απο μέλι δεν νομίζω να τρυγίσει σύντομα οπότε μόνο όφελος μάλλον 8α έχει.
| |
|
| |
ΚΑΝΑΡΗΣ Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 450
| Θέμα: Απ: δυνάμωμα Παρ Μάης 11, 2012 12:49 pm | |
| - thodoris981 έγραψε:
- Απο αυτά που μαθαίνω φίλε Κανάρη μπορούμε να κάνουμε διεγερτική και για να επεκτείνουμε την περίοδο ωοτοκίας της Βασίλισσας ,αλλα και το φθινόπωρο ακόμα για ανανέωση του πληθυσμού.
Το σίγουρο είναι οτι κακό στο μελίσσι δεν πρόκειται να κάνει και απο μέλι δεν νομίζω να τρυγίσει σύντομα οπότε μόνο όφελος μάλλον 8α έχει.
Σύμφωνοι αλλά εγώ θα τάιζα με 1:1 ή ακόμα 1:2 (με 2 ζάχαρη). Τάισμα όχι διέγερση. | |
|
| |
thodoris981 Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: δυνάμωμα Παρ Μάης 11, 2012 1:35 pm | |
| Ναι αλλα ο σκοπός είναι να αυξυσει το γόνο οπότε γιατί όχι διεγερτική? Ρωτάω για να μαθαίνω όχι για χάρη <<κάποιου αντίλογου>>.
Φιλικά θοδωρής. | |
|
| |
cyber2li Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 317
| Θέμα: Απ: δυνάμωμα Παρ Μάης 11, 2012 11:51 pm | |
| ο ΚΑΝΑΡΗΣ αναφέρει την Άνοιξη λόγο γύρης, την τροφή του γόνου. Πάντα θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας οτι πρέπει να υπάρχει και άφθονη γύρη όταν κάνουμε τετοιες κινήσεις. Δεν θα κάνω διεγερτική μέσα στο κατακαλόκαιρο όταν οι γύρες είναι οριακές για την εκτροφή του ήδη υπάρχοντος γόνου. | |
|
| |
thodoris981 Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: δυνάμωμα Σαβ Μάης 12, 2012 12:58 am | |
| Α κατάλαβα. Ευχαριστώ καλή πληροφόρηση. | |
|
| |
solero Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 19
| Θέμα: Απ: δυνάμωμα Σαβ Μάης 12, 2012 6:38 pm | |
| δηλαδή η τροφοδότηση με γυρεόπητα βοηθάει στην γένα σωστά???? μπορούμε να δώσουμε και φυσική γύρη????? | |
|
| |
| δυνάμωμα | |
|