karnet Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 342
| |
ouranis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 325
| Θέμα: Απ: Απριλιάτικο πεύκο ( φωτογραφίες 2012 ) Πεμ Απρ 12, 2012 5:59 pm | |
| τι ωρα τραβηχτηκαν οι φωτογραφιες φιλε? | |
|
karnet Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Απριλιάτικο πεύκο ( φωτογραφίες 2012 ) Πεμ Απρ 12, 2012 7:00 pm | |
| Μισή ώρα πριν την ανάρτηση, κατά τις 5 περίπου. | |
|
vaso9 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 374
| Θέμα: Απ: Απριλιάτικο πεύκο ( φωτογραφίες 2012 ) Πεμ Απρ 12, 2012 7:53 pm | |
| Εχεις πολλα πευκα τριγυρω??? φαινεται να δουλευει καλα αν θελεις να παρεις μελι καθαρο μην τροφοδοτεις τα μελισσια σου με σιροπια | |
|
Νίκος Ερύμανθος Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 118
| Θέμα: Απ: Απριλιάτικο πεύκο ( φωτογραφίες 2012 ) Πεμ Απρ 12, 2012 9:55 pm | |
| Αυτα τα πευκα ειναι μπολιασμενα | |
|
karnet Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Απριλιάτικο πεύκο ( φωτογραφίες 2012 ) Πεμ Απρ 12, 2012 11:11 pm | |
| Ένα μικρό δασάκι είναι μερικά στρέματα, προφανώς μπολιασμένο από παλιά. Βέβαια για τα 4 μελισσάκια που έχω αυτή τη στιγμή, είναι παράδεισος. Πέρυσι τέτοιο καιρό είχα την πρώτη μου παραφυάδα και μάλλον τα πήγε πολύ καλά στην μόνιμη συμβίωση με το πεύκο, από τα 3-4 πλαίσια μέχρι τα περίπου 20 το Σεπτέμβρη-Οκτ μόνο αυξανόταν ο πληθυσμός. Όσο για την τροφοδοσία με σιρόπι δυστυχώς δεν μπορώ να την αποφύγω γιατί ως νέος, δεν έχω ούτε ένα χτισμένο Σε ένα από τα 4 μου έδωσαν ένα πάτωμα με χτισμένα σαν βοήθεια και στην σημερινή φευγαλαία επιθεώρηση είδα ότι έβαζαν μέλι στα κεντρικά πλαίσια του Β' ορόφου. Στα άλλα... παλεύουν να χτίσουν. | |
|
cretaland αποκλεισμένος
Αριθμός μηνυμάτων : 21
| Θέμα: Απ: Απριλιάτικο πεύκο ( φωτογραφίες 2012 ) Παρ Απρ 13, 2012 5:00 pm | |
| Φίλε μου το πεύκο σε συνδυασμό με γυρεοδοτικές ανθοφορίες κάνει απλά ''θαύματα'' ! Γνώμη μου είναι άν η περιοχή δίνει και γύρη τότε δεν χρειάζεται να μετακινείς τα μελίσσια σου. Να ξέρεις ότι το πεύκο ανάλογα καιρικών συνθηκών δίνει μέλι ώς συνήθως Απρίλη-Μάιο και απο Άυγουστο εώς Νοέμβρη, οι δέ ποσότητες μελιτώματος είναι πολύ μεγάλες εξού και η μεγάλη μελισσοχωρητικότητα του! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|