| κινητοι πατοι | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ouranis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 325
| Θέμα: κινητοι πατοι Δευ Μαρ 12, 2012 10:28 pm | |
| ρε παιδια στους κινητους πατους απο μπροστα πως ποιανουν οι συνδετηρες συνδεσμοι?αν βαζω σωτηροπουλου με το γατζακι κατω βιδωνονται μονο 2 απο τις 3 βιδες κι αν βαλω τον αλλλο που ειναι σαν συρμα δεν κλεινει η πορτα | |
|
| |
granazis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 619
| Θέμα: Απ: κινητοι πατοι Δευ Μαρ 12, 2012 11:39 pm | |
| | |
|
| |
ouranis Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: κινητοι πατοι Τρι Μαρ 13, 2012 12:25 am | |
| δεν εχουν την εγκοπη του συνδετηρα απο κατω και μεσα στην εξεδρα προσγειωσης .εσενα ειναι οπως πρεπει. | |
|
| |
ΚΑΝΑΡΗΣ Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 450
| Θέμα: Απ: κινητοι πατοι Τρι Μαρ 13, 2012 8:45 am | |
| - ouranis έγραψε:
- ρε παιδια στους κινητους πατους απο μπροστα πως ποιανουν οι συνδετηρες συνδεσμοι?αν βαζω σωτηροπουλου με το γατζακι κατω βιδωνονται μονο 2 απο τις 3 βιδες κι αν βαλω τον αλλλο που ειναι σαν συρμα δεν κλεινει η πορτα
Και οι δικοί μου στην πόρτα έχουν πρόβλημα που λύθηκε με πατέντα. Πορτάκια μόνο για κλείσιμο (μεταφορά) με εγκοπές στη θέση της βίδας. | |
|
| |
Ο συγγραφέας αυτού του μηνύματος έχει αποκλειστεί απο το φόρουμ - Δείτε το μήνυμα |
cretaland αποκλεισμένος
Αριθμός μηνυμάτων : 21
| Θέμα: Απ: κινητοι πατοι Τρι Μαρ 13, 2012 3:09 pm | |
| σύντομα θα κάνω ανάρτηση να δείτε ενα πολύ καλό δοκιμασμένο κινητό πάτο εύκολο στην κατασκευή και στην λειτουργία που υπερνικά πάρα πολλά προβλήματα! | |
|
| |
ouranis Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: κινητοι πατοι Τρι Μαρ 13, 2012 4:34 pm | |
| granazis με τις γυρεοπαγιδες δεν εχεις προβλημα μεαυτους τους πατους ε?μπαινουν απο μπροστα κανονικα? | |
|
| |
dimi69 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 100
| Θέμα: Απ: κινητοι πατοι Τρι Μαρ 13, 2012 9:20 pm | |
| - ouranis έγραψε:
- ρε παιδια στους κινητους πατους απο μπροστα πως ποιανουν οι συνδετηρες συνδεσμοι?αν βαζω σωτηροπουλου με το γατζακι κατω βιδωνονται μονο 2 απο τις 3 βιδες κι αν βαλω τον αλλλο που ειναι σαν συρμα δεν κλεινει η πορτα
Εγώ σκέφτομαι να βάλω τα ελάσματα στα πλάγια αφού δεν τις μεταφέρω | |
|
| |
granazis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 619
| Θέμα: Απ: κινητοι πατοι Τρι Μαρ 13, 2012 10:51 pm | |
| - ouranis έγραψε:
- granazis με τις γυρεοπαγιδες δεν εχεις προβλημα μεαυτους τους πατους ε?μπαινουν απο μπροστα κανονικα?
Εχω φτιαξει δικες μου ...αλλα παλι πρεπει να βγουν τα ποτρακια... Ετσι κατεληξα να φτιαξω προχειρους πατους με ενσωματωμενη γυροπαγιδα... αντι να καθεσε να σφραγιζεις και να στεραιονεις τη γυροπαγιδα... αλαζεις πατο με μια κηνηση... και ειναι και αντικλεπτικος... | |
|
| |
Νικολαος Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 76
| Θέμα: Απ: κινητοι πατοι Τετ Μαρ 14, 2012 7:41 am | |
| Εγω εχω σκεφτει να βαλω απο δυο αγγιστρα σε καθε πλαι ελπιζω να ειναι σωστο, μονο που ανεβαινει 3 ευρω το κοστος αλλα πιστευω θα βολευει γιατι ολα τα πατωματα θα μπαινουν σε ολες τις θεσεις ειτε ως γονοφολια ειτε ως οροφος | |
|
| |
| κινητοι πατοι | |
|