| Θέλω τη γνώμη σας | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
dimi69 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 100
| Θέμα: Θέλω τη γνώμη σας Τετ Φεβ 22, 2012 12:40 am | |
| Γειά σας φίλοι μου.Την Κυριακή πήγα στα δυο μελισσάκια που έχω και έτυχε να περάσει από εκεί ένας κύριος που όπως μου είπε έχει αρκετά μελίσσια.Μου έδωσε λοιπόν μέσα σε δυο λεπτά κάποιες συμβουλές γι αυτό θέλω και τη δική σας άποψη. 1. Να αλλάξω τα μεταλικά πορτάκια που έχω γιατι όπως μου είπε μπαίνει πολύ κρύο,τα ξύλινα είπε είναι καλύτερα . 2 Να φέρω τις δυο κυψέλες τη μια δίπλα στην άλλη γιατί οι μέλισσες της μιας βλέπουν τις άλλες και ..."παρασύρονται" να βγουν για συλλογή (τις έχω σε 4-5 μέτρα απόσταση μεταξύ τους)και 3. Το σημείο που τις έχω δεν είναι καλό (είναι 50 μέτρα από δρόμο μέσα σε ξέφωτο) προτιμότερο είπε να είναι κοντά στο δρόμο γιατί κάποιος που θα τις βάλει στο μάτι θα φοβηθεί πολύ να τις πάρει μήπως περάσει κάποιος και τον δει, ενώ εκεί μπαίνει μέσα από τον δρόμο δεν τον βλέπει κανείς και τις κλέβει εύκολα. θα με ενδιέφερε να μου πείτε πως ακούτε εσείς όλα τα παραπάνω. | |
|
| |
LOBE Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 133
| Θέμα: Απ: Θέλω τη γνώμη σας Τετ Φεβ 22, 2012 1:18 am | |
| 1.Συμφωνω. 2.Αστες οπως ειναι. 3.Οσο πιο κοντα σε δρομο ειναι τοσο πιο ευκολα τις κλεβουν.Τα δυσβατα σημεια σε προστατευουν καλυτερα. | |
|
| |
captain Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1305
| Θέμα: Απ: Θέλω τη γνώμη σας Τετ Φεβ 22, 2012 1:30 am | |
| | |
|
| |
Sakis G Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 605
| Θέμα: Απ: Θέλω τη γνώμη σας Τετ Φεβ 22, 2012 6:28 am | |
| Δεν θα είχες κανει ασχημα να κρατούσες καποια στοιχεια του κυριου αυτου. Όπως αριθμο αυτοκινητου π.χ.
| |
|
| |
vaso9 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 374
| Θέμα: Θελω τη γνωμη Τετ Φεβ 22, 2012 8:00 am | |
| Μηπως σου ειπε φερτες ποιο κοντα στο δρομο να εχω ποιο καλη προσβαση για να τις παρω και δεν καταλαβες Γιωτα ??? | |
|
| |
nikos27 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 84
| Θέμα: Θέλω τη γνώμη σας Τετ Φεβ 22, 2012 3:05 pm | |
| Εγώ νομίζω ότι τα μεταλλικά πορτάκια δεν είναι σημαντικό πρόβλημα γιατί απ' όσο ξέρω τα μελίσσια αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την υγρασία εντός της κυψέλης παρά με το κρύο. Η απόσταση μεταξύ των κυψελών είναι καλή όπως και η απόσταση απο το δρόμο. | |
|
| |
myrtos Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 224
| |
| |
dimi69 Μέλος
| Θέμα: Απ: Θέλω τη γνώμη σας Τετ Φεβ 22, 2012 4:53 pm | |
| | |
|
| |
dimi69 Μέλος
| Θέμα: Απ: Θέλω τη γνώμη σας Τετ Φεβ 22, 2012 5:17 pm | |
| - vaso9 έγραψε:
- Μηπως σου ειπε φερτες ποιο κοντα στο δρομο να εχω ποιο καλη
προσβαση για να τις παρω και δεν καταλαβες Γιωτα ??? Γιωτα???Οχι και Γιωτα βρε Βάσω!Δεν μου πάει καθόλου!(χα χα χα)Τα τελευταία 42 χρόνια με φωνάζουν Δημήτρη | |
|
| |
vaso9 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 374
| Θέμα: Θελω τη γνωμη Τετ Φεβ 22, 2012 7:32 pm | |
| Αν μας δικαζανε για τα λαθη που εχουμε κανει λιγοι απο εμας θα γλιτωναν την κρεμαλα <<το να μην διορθωνει κανεις τα λαθη του ειναι μεγαλο λαθος>> ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ sory Δημητρη sory | |
|
| |
dimi69 Μέλος
| Θέμα: Απ: Θέλω τη γνώμη σας Τετ Φεβ 22, 2012 7:44 pm | |
| | |
|
| |
NINAS Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 990
| Θέμα: Απ: Θέλω τη γνώμη σας Τετ Φεβ 22, 2012 11:36 pm | |
| - LOBE έγραψε:
- 1.Συμφωνω.
2.Αστες οπως ειναι. 3.Οσο πιο κοντα σε δρομο ειναι τοσο πιο ευκολα τις κλεβουν.Τα δυσβατα σημεια σε προστατευουν καλυτερα. Συμφωνώ ιδιαίτερα στο 3. Αφού αυτή είναι η απόσταση που πρέπει να τις έχεις. | |
|
| |
| Θέλω τη γνώμη σας | |
|