giannisman Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3
| Θέμα: Θα φάω μέλι απ τα χεράκια μου; Καλώς σας βρίσκω Δευ Φεβ 06, 2012 10:10 pm | |
| Φίλοι καλησπέρα. Είμαι ο Γιάννης, άσχετος σε οτι αφορά τις μέλισσες και τη ζωη μαζί τους, αλλά μου αρέσει το μέλι!! Μου έκατσε τελευταία να δοκιμάσω να βουτήξω βαθύτερα, αλλά αν θα αρχίσω θα εξαρτηθεί, απο το αν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο εδώ που βρίσκομαι (Βρυξέλλες). Ετσι αποφάσισα να γραφτώ το χώρο σας, και να εκμεταλλευτώ τις συμβουλές σας, προς αποφυγή αστοχιών η και καταστροφών. Με την ελπίδα πως δεν θα αποκλειστώ λόγω συνθηκών, θέσης-καιρικών συνθηκών, στην εισαγωγή μου εκτενέστερης επαφής με τις μέλισσες, λανσάρω κιόλας τις προκαταρκτικές ερωτήσεις στο φόρουμ. Να στε όλοι καλά, και σεις και τα μελισσάκια σας | |
|
milmos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 572
| Θέμα: Απ: Θα φάω μέλι απ τα χεράκια μου; Καλώς σας βρίσκω Δευ Φεβ 06, 2012 10:34 pm | |
| γειά σου Γιάννη
εκεί που είσαι πές μας τι καιρό κάνει συνήθως. Τι κλίμα επικρατεί?
Έχεις πρόσβαση σε κάποια εξοχή? Τι χλωρίδα έχει η περιοχή αυτή?
Και μη ξεχνάς ότι Μελισσομία υπάρχει και στον Καναδά, όπου φαντάζομαι ο καιρός είναι πολύ πιο άγριος από τον δικό σας. | |
|
captain Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1305
| Θέμα: Απ: Θα φάω μέλι απ τα χεράκια μου; Καλώς σας βρίσκω Τρι Φεβ 07, 2012 1:23 am | |
| καλως ηρθες Γιαννη | |
|
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| Θέμα: Απ: Θα φάω μέλι απ τα χεράκια μου; Καλώς σας βρίσκω Τρι Φεβ 07, 2012 6:27 am | |
| | |
|
Αποστολος Β. Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 296
| Θέμα: Απ: Θα φάω μέλι απ τα χεράκια μου; Καλώς σας βρίσκω Τρι Φεβ 07, 2012 8:54 am | |
| | |
|
giota Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 326
| Θέμα: Απ: Θα φάω μέλι απ τα χεράκια μου; Καλώς σας βρίσκω Τρι Φεβ 07, 2012 9:20 am | |
| Καλως όρισες στην μεγαλη μας παρεα. θα τα καταφερεις σιγουρα, αρκει να σου αρεσει, αλλα νομιζω οτι ........μελισσοκόλλησες!!!
| |
|