| Να μπω κι εγώ στην κυψέλη σας; | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
dimi69 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 100
| Θέμα: Να μπω κι εγώ στην κυψέλη σας; Σαβ Δεκ 17, 2011 9:32 pm | |
| Γειά σας.Με λένε Δημήτρη και είμαι κι'εγώ τρελά ερωτευμένος μ'αυτό το υπέροχο πλάσμα που λέγεται μέλισσα και ότι έχει να κάνει με το περιβάλλον της. Η πρώτη μας γνωριμία έγινε πριν από πέντε χρόνια περίπου όταν στο χωριό ένας αφεσμός προτίμησε ένα δέντρο δίπλα στο σπίτι μας.Αναγκάστηκα όμως να τις δώσω γιατί λόγω απόστασης(5 ώρες από Αθήνα)δεν θα μπορούσα να τις φροντίσω όπως πρέπει. Πρόλαβαν όμως να με κεντρίσουν και...αυτό ήταν.Κόλλησα. Από τότε διαβάζω και παρακολουθώ ότι έχει σχέση με τη μέλισσα (βιβλία,blogs,βίντεο)και τώρα θέλω να μπω και στην όμορφη παρέα σας. Τόσα χρόνια μόνο τις ονειρευόμουν και όταν κάποιος έκανε το..."λάθος" να με ρωτήσει κάτι για μέλισσες με άκουγε να μιλάω γι'αυτές μέχρι τελικής πτώσεως. Τον περασμένο Μάιο πήρα επιτέλους δύο μελισσάκια γιατί δεν άντεχα άλλο να διαβάζω μόνο γι'αυτές και να τις σκέφτομαι συνεχώς χωρίς να μπορώ να τις βλέπω. Τώρα στη μία κυψέλη,αφού τα "έσφιξα", έχω έξι πλαίσια και στην δεύτερη επτά.Εύχομαι μόνο να ξεχειμωνιάσουν υγιείς και δυνατές και να μη συμβεί ποτέ αυτό που έχει γίνει εφιάλτης για τον κάθε μελισσοκόμο,δηλαδή να μου τις κλέψουν ή αν κάποιος το διαννοηθεί να μου τις πάρει να μην είμαι εκεί Αν όλα πάνε καλά λοιπόν θέλω το καλοκαίρι που μας έρχεται να τα κάνω πέντε. Ελπίζω να τα λέμε συχνά | |
|
| |
Dias Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 233
| Θέμα: Απ: Να μπω κι εγώ στην κυψέλη σας; Σαβ Δεκ 17, 2011 9:41 pm | |
| Kαλός ήρθες στην παρέα. ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ | |
|
| |
dimi69 Μέλος
| Θέμα: Απ: Να μπω κι εγώ στην κυψέλη σας; Σαβ Δεκ 17, 2011 10:31 pm | |
| Ευχαριστώ Dias "ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΜ' ΕΡΓΟΝ" | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: Να μπω κι εγώ στην κυψέλη σας; Κυρ Δεκ 18, 2011 10:39 am | |
| Καλως ηρθες στην "μελισσοβαρεμενη" μας παρεα Να κανεις τα μελισσακια σοτυ τοσα οσα μπορεις να προσεχεις .Καλη επιτυχια στους στοχους σου | |
|
| |
dimi69 Μέλος
| Θέμα: Απ: Να μπω κι εγώ στην κυψέλη σας; Κυρ Δεκ 18, 2011 12:46 pm | |
| MILIBEE σ'ευχαριστώ πολύ! | |
|
| |
captain Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1305
| Θέμα: Απ: Να μπω κι εγώ στην κυψέλη σας; Δευ Δεκ 19, 2011 10:37 pm | |
| οι πιο "ωραιοι" μελισσοκομοι καπως ετσι ξεκινησαν. καλως ηρθες | |
|
| |
dimi69 Μέλος
| Θέμα: Απ: Να μπω κι εγώ στην κυψέλη σας; Δευ Δεκ 19, 2011 11:01 pm | |
| Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα captain.Μακάρι να τις "ανακάλυπτα" νωρίτερα. | |
|
| |
GREEN Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 301
| Θέμα: Απ: Να μπω κι εγώ στην κυψέλη σας; Δευ Δεκ 19, 2011 11:51 pm | |
| - dimi69 έγραψε:
- Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα captain.Μακάρι να τις "ανακάλυπτα" νωρίτερα.
Αυτο ειχα πει κι εγω ...αλλα απο την αλλη ποτε δεν ειναι αργα...! | |
|
| |
giota Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 326
| Θέμα: Απ: Να μπω κι εγώ στην κυψέλη σας; Τρι Δεκ 20, 2011 12:11 am | |
| Σημερα ελεγα αυτο ακριβως. Να τις ειχα συναντησει τουλαχιστον 10 χρονια Πριν! | |
|
| |
dimi69 Μέλος
| Θέμα: Απ: Να μπω κι εγώ στην κυψέλη σας; Τρι Δεκ 20, 2011 12:28 am | |
| Έτσι είναι ο έρωτας giota.Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σε χτυπήσει. Και σίγουρα ποτέ δεν είναι αργά GREEN αν και απ'ότι είδα σε περνάω δέκα ολόκληρες μέρες. Είμαστε και απ'τα ίδια μέρη GREEN.Τυχαίο; | |
|
| |
eldorado Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 28
| Θέμα: Απ: Να μπω κι εγώ στην κυψέλη σας; Παρ Δεκ 23, 2011 10:28 pm | |
| Καλώς ήρθες στην κυψέλη Δημήτρη! Πέντε και πενήντα πέντε να τα κάνεις με το καλό τα μελισσάκια σου, αρκεί να τα προλαβαίνεις! Αν θες μας λες με ποιο τρόπο μάζεψες τον αφεσμό? Ρωτώ γιατί κατά τόπους χρησιμοποιούν διάφορες μεθόδους, και καλό είναι να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας! Καλώς ήρθες και πάλι! | |
|
| |
dimi69 Μέλος
| |
| |
| Να μπω κι εγώ στην κυψέλη σας; | |
|