| Ώρα για δουλειά!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
akos Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 34
| Θέμα: Ώρα για δουλειά!!! Δευ Δεκ 12, 2011 7:58 pm | |
| Αυτό το ΣΚ είχα πάει Ερέτρια και χάζευα τις αλανιάρες κοπελίτσες μέσα στο κήπο μου, αυτές έκαναν την δουλειά τους και γω την δικιά μου. Τις γλυκοκοίταξα με στραβοκοιτάξανε και είπα να βγάλω μερικές φωτογραφίες. Μήπως έχω αρχίσει και παθαίνω μελισσοκόλημα? Μουσμουλιά party [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Ωρα για χρυσάνθεμα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Μπορεί κανείς να διακρίνει σε ποιά φυλή ανήκουν? | |
|
| |
NINAS Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 990
| Θέμα: Απ: Ώρα για δουλειά!!! Δευ Δεκ 12, 2011 10:53 pm | |
|
καταπληκτικές !!!!!!
με τέτοια ομορφιά, τι σε νοιάζει σε ποιά φυλή ανήκουν;;;
τα όμορφα πλάσματα ανήκουν στον Θεό, και χαρίζονται στους ανθρώπους για να γίνονται καλύτεροι
Μπράβο φωτογράφε. Αλήθεια μήπως είσαι επαγγελματίας φωτογράφος;;;
| |
|
| |
captain Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1305
| |
| |
akos Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Ώρα για δουλειά!!! Τρι Δεκ 13, 2011 9:28 am | |
| Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια. Επαγγελματίας φωτογράφος δεν είμαι αλλά χρόνια έχω ένα μεράκι με την φωτογραφία και την εικόνα. Την επόμενη φορά σκεφτόμουνα μάλιστα, εαν είναι καλός ο καιρός να έφτιαχνα και ένα μικρό βιντεάκι. Τώρα όσο για την φυλή περισσότερο ρώτησα για να ξέρω με τι γείτονες έχω να κάνω όταν πάρω και γω με το καλό τα μελισσάκια μου. Πάντως όποιος θέλει τις χρησιμοποιεί ελεύθερα για φόντο, δεν θα διεκδικήσω δικαιώματα. (για ποιο μεγάλες εικόνες μπορείτε να τις πάρετε κατευθείαν μέσα από το [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] ) | |
|
| |
lingistis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 957
| Θέμα: Απ: Ώρα για δουλειά!!! Τρι Δεκ 13, 2011 4:31 pm | |
| Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σου!! ΠΡΟΣΟΧΗ σε όσουν κάνουν χρήση τις φώτο... η πρώτη φώτο δεν είναι μέλισσα... μύγα είναι | |
|
| |
NINAS Ενεργό Μέλος
| |
| |
akos Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Ώρα για δουλειά!!! Τρι Δεκ 13, 2011 10:09 pm | |
| Μα καλά, τόσο λάθος έκανα; | |
|
| |
eldorado Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 28
| Θέμα: Απ: Ώρα για δουλειά!!! Τρι Δεκ 13, 2011 11:56 pm | |
| Φίλε akos αν επιτρέπετε με πιο μοντέλο μηχανής κλικάρεις? | |
|
| |
akos Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Ώρα για δουλειά!!! Τετ Δεκ 14, 2011 12:18 am | |
| - eldorado έγραψε:
- Φίλε akos αν επιτρέπετε με πιο μοντέλο μηχανής κλικάρεις?
Με μια Nikon D70s | |
|
| |
eldorado Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 28
| Θέμα: Απ: Ώρα για δουλειά!!! Τετ Δεκ 14, 2011 12:16 pm | |
| | |
|
| |
vaso9 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 374
| Θέμα: φωτογραφια ωρα για δουλεια Τετ Δεκ 14, 2011 2:19 pm | |
| super | |
|
| |
lingistis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 957
| Θέμα: Απ: Ώρα για δουλειά!!! Τετ Δεκ 14, 2011 11:41 pm | |
| - lingistis έγραψε:
- ΠΡΟΣΟΧΗ σε όσουν κάνουν χρήση τις φώτο... η πρώτη φώτο δεν είναι μέλισσα... μύγα είναι
- NINAS έγραψε:
- δώσε και εξηγήσεις πως το κατάλαβες, να μαθαίνουμε και εμείς
Οι μύγες ανήκουν στην τάξη των εντόμων με δύο φτερούγες, δηλαδή στην τάξη των δίπτερων. Στην πραγματικότητα έχουν και οι μύγες 4 φτερά, αλλά μόνο τα μπροστά δύο φτερά είναι από υλικό σαν μεμβράνη. Οι δύο άλλες φτερούγες έχουν μεταμορφωθεί σε δύο νήματα εξογκωμένα στην άκρη σαν "αλτήρες", που τις χρησιμοποιούν για να κανονίζουν την ταχύτητα και την ισορροπία τους, όταν πετούν. Οι μέλισσες έχουν 4 εμφανή φτερά. Μια άλλη σημαντική μορφολογική διαφορά, που είναι πολύ καθαρή στην φώτο είναι οι κεραίες, [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]που είναι τα 2 μπαστουνάκια που εξέχουν εμπρός στο κεφάλι, και από τις κεραίες προβάλουν από μία τρίχα, η αρίστα. Οι κεραίες είναι όργανα αφής, ενώ οι αρίστα άλλα αισθητήρια όργανα της μύγας… καμιά σχέση με τις κεραίες των μελισσών δηλαδή. Υπάρχουν και άλλες διαφορές αλλά οι παραπάνω είναι αυτές που μπορούν εύκολα να τις εντοπίσουν όλοι. Το συγκεκριμένο είδος μύγας έχει εξελιχθεί ως μίμος της μέλισσας ως προς την εμφάνιση, κάτι που το βοηθάει να αποφεύγει τους εχθρούς του... γιατί μέλισσα τζιζ, ενώ μύγα μαμ!!! Τώρα που είδατε τη διαφορά σκευτήτε πόσοι πουλάνε μέλι, γύρη, βασιλικό πολτό, είναι ειδικοί κτηνίατροι, γεωπόνοι, φωστήρες για μέλισσες… και στην ετικέτα, διαφήμιση ή την καρτούλα τους φιγουράρει μια μύγα!!! Και δεν το λέω για τους φίλους της ανάρτησης αυτής … για τους φωστήρες που παραπλανάνε το κόσμο το λέω. | |
|
| |
akos Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Ώρα για δουλειά!!! Πεμ Δεκ 15, 2011 8:06 pm | |
| Γιάννη Σε ευχαριτώ πολύ για τις πληροφοριές και ας με συγχωρέσετε για το λάθος. Πραγματικά ήμουνα τόσο σίγουρος ότι ήταν μελισσούλα όταν τραβούσα και ούτε καν κατάλαβα το μπέρδεμα. | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: Ώρα για δουλειά!!! Παρ Δεκ 16, 2011 10:10 am | |
| akos μην σκας διοτι με τις φωτο σου χαζευει κανεις ,οποτε εκτος του ειδικου lingistis ελαχιστοι θα πηραν μυρωδια το μπερδεμα | |
|
| |
NINAS Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: Ώρα για δουλειά!!! Παρ Δεκ 16, 2011 12:14 pm | |
|
Γιάννη πολλά ευχαριστώ.
Πολύ χρήσιμο το μάθημα.
Νάσαι καλά.
| |
|
| |