| Τα βήματα του νέου μελισσοκόμου. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Κηφήνας Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 4
| Θέμα: Τα βήματα του νέου μελισσοκόμου. Παρ Οκτ 07, 2011 6:45 pm | |
| Γεια σας Φιλοι μου Παρακαλω πολυ θα ηθελα να μαθω απο που να αρχισω με την γραφειοκρατια για να γινω μελισσοκομος;Πρεπει πρωτα να αγορασω τις κυψελες και τα μελισσακια και μετα να ξεκινησω με τα δικαιολογητικα τα οποια δεν γνωριζω ακομα πια ειναι;; ή το αντιστροφο; Δεχομαι ευχαριστως οποιαδηποτε βοηθεια.. σας!! και σαν πρωτη φορα που γραφω σας χαιρετω ολα τα μελη του φορουμ | |
|
| |
vaso9 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 374
| Θέμα: τα βηματα του νεου μελισσοκομου Παρ Οκτ 07, 2011 9:11 pm | |
| Για αρχη θα σε καλοσωρισω και θα σου ευχηθω να καταφερεις να κανεις πραξη ολα οσα εχεις βαλει στο νου σου Μαλλον θα εννοεις τι διαδικασια χρειαζετεγια να βγαλεις μελισσοκομικο βιβλιαριο αγοραζεις πρωτα τα μελισσια πας στο υπουργειο Γεωργειας της περιοχης σου κανεις αιτηση σου δινουν αριθμο πυροσφραγιζεις ερχονται για ελεγχο και σε λιγο καιρο παιρνεις βιβλιαριο | |
|
| |
giota Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 326
| Θέμα: Απ: Τα βήματα του νέου μελισσοκόμου. Παρ Οκτ 07, 2011 9:33 pm | |
| Καλώς ήρθες. Στο σταδιο για το μελισσοκομικό βιβλιάριο , βρίσκομαι κ εγώ. βλέπεις περίμενα να φτάσουν 10 οι κυψέλες μου και μετά να προχωρήσω την διαδικασία. | |
|
| |
mpampis Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 91
| Θέμα: Απ: Τα βήματα του νέου μελισσοκόμου. Παρ Οκτ 07, 2011 11:01 pm | |
| Καλώς όρισες και καλή αρχή | |
|
| |
Κηφήνας Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Τα βήματα του νέου μελισσοκόμου. Σαβ Οκτ 08, 2011 12:48 am | |
| Σας ευχαριστω ολους καλη αρχη λοιπον!! θα τα λεμε εδω συχνοτερα!! πολλα σε ολους σας!!! | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: Τα βήματα του νέου μελισσοκόμου. Σαβ Οκτ 08, 2011 8:50 am | |
| Καλως ορισες στην μελισσοκοινοτητα Πες μας λιγα λογια αν θελεις, για την σχεση σου με τις μελισσες και την αποφαση σου, για ενασχοληση με αυτες στο αναλογο θεμα. https://melissologia.forumgreek.com/f1-forumΟσο για τα υπολοιπα ερωτηματα θα βρεις εδω μεσα απαντησεις ψαχνοντας και ρωτωντας | |
|
| |
Dias Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 233
| Θέμα: Απ: Τα βήματα του νέου μελισσοκόμου. Σαβ Οκτ 08, 2011 9:24 am | |
| | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| |
| |
koske BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 308
| Θέμα: Απ: Τα βήματα του νέου μελισσοκόμου. Κυρ Οκτ 09, 2011 3:23 pm | |
| | |
|
| |
Κηφήνας Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Τα βήματα του νέου μελισσοκόμου. Τρι Οκτ 11, 2011 8:29 pm | |
| - MILIBEE έγραψε:
- Καλως ορισες στην μελισσοκοινοτητα
Πες μας λιγα λογια αν θελεις, για την σχεση σου με τις μελισσες και την αποφαση σου, για ενασχοληση με αυτες στο αναλογο θεμα. https://melissologia.forumgreek.com/f1-forum Οσο για τα υπολοιπα ερωτηματα θα βρεις εδω μεσα απαντησεις ψαχνοντας και ρωτωντας Σας χαιρετω και παλι, Διαβαζω εδω και 2χρονια περιπου το ''Μελισσοκομικο Βημα'' θεωρητικα λοιπον γνωριζω μερικα πραματα για τις μελισσες θεωρητικα παντα... και οχι στην πραξη... Σκεφτομαι εδω και λιγο καιρο να φτιαξω το δικο μου μελισσοσμηνος... θα μου αρεσε να τις παρατηρω απο κοντα...να μου δινουν το μελι τους και τον βασιλικο πολτο... ο οποιος δεν λειπει ποτε απο το σπιτι μου.... και λεω γιατι αυτα μελι, β.πολτος κτλ να μην τα παραγω εγω... παραλληλα θα ηθελα να θεσω τις βασεις μου και για επαγγελματιας και ας μην γινει ποτε αυτο, απλα να ειμαι ετοιμος για καθε ενδεχομενο, για καθε μελλοντικη μου σκεψη!!!! περα απο καποια πραματα λοιπον δεν γνωριζω τιποτα απο εξοπλισμο και αλλα πρακτικα θεματα...δεν γνωριζω αν ειναι ακριβη μια κυψελη με 100ευρω για παραδειγμα... ή αν, αν ,αν, αν.................γραφειοκρατια κτλ Αυτα τα ολιγα για τα μελισσακια Σας ευχαριστώ και παλι ολους, για τα καλοσωρισματα!!!!!!! | |
|
| |
| Τα βήματα του νέου μελισσοκόμου. | |
|