| Όταν είσαι αρχάριος όλα σου φαίνονται βουνό. | |
|
+11Maikpigasos NINAS ΚΑΝΑΡΗΣ varsamis drakos MILIBEE vaso9 mpampis milmos theorodos kaz 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
captain Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1305
| Θέμα: Απ: Όταν είσαι αρχάριος όλα σου φαίνονται βουνό. Τρι Οκτ 18, 2011 11:34 pm | |
| ενα προσεγμενο μελισσι ανετα | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: Όταν είσαι αρχάριος όλα σου φαίνονται βουνό. Τετ Οκτ 19, 2011 8:58 am | |
| kaz Eχεις αγορασει καποιο μελισσοκομικο βιβλιο? Αν οχι παρε καποιο, απ αυτα που κυκλοφορουν και ειναι το Α και το Ω . Τα υπολοιπα αν δεν εχουν αναρτηθει ηδη ..............εδω ειμαστε | |
|
| |
kaz Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 149
| Θέμα: Απ: Όταν είσαι αρχάριος όλα σου φαίνονται βουνό. Τετ Οκτ 19, 2011 7:28 pm | |
| Πράγματι έχω δει μερικά βιβλία αλλά σαν πιο ειδήμονες εσείς οι παλιοί μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο βιβλίο; που να είναι κατανοητό και στην ανάγνωση του. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κάθε ειδικότητα έχει ορολογίες όρους λέξεις και έννοιες που για να τις καταλάβεις πρέπει πρώτα να στις αναλύσουν, και αφού τις εμπεδώσεις, τότε θα ξέρεις και τι διαβάζεις και σε τι αναφέρεται αυτό που διαβάζεις . Πιστεύω ότι ένα τέτοιο βιβλίο θα μπορούσε να με βοηθήσει σαν αρχή. Γνωρίζεται κάποιο τέτοιο βιβλίο;.
| |
|
| |
vaso9 Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 374
| Θέμα: Οταν εισαι αρχαριος ολα σου Τετ Οκτ 19, 2011 7:46 pm | |
| Συγχρονη Μεθοδος Εντατικης Εκμεταλευσης του Νικολαιδη | |
|
| |
kaz Μέλος
| Θέμα: Απ: Όταν είσαι αρχάριος όλα σου φαίνονται βουνό. Τετ Οκτ 19, 2011 8:36 pm | |
| | |
|
| |
giota Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 326
| Θέμα: Απ: Όταν είσαι αρχάριος όλα σου φαίνονται βουνό. Τετ Οκτ 19, 2011 9:57 pm | |
| Αυτο κι εγω τωρα. Όντως μου λύνει πολλες αποριες. Αν το ειχα διαβασει δεν θα σας ζαλιζα με τοσες ερωτησεις!!!!!!!!! Ειχα αρχισει με το << Η Μελισσοκομια χωρίς δασκαλο>> του ιδιου. Χρεαζεται πολυ | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: Όταν είσαι αρχάριος όλα σου φαίνονται βουνό. Πεμ Οκτ 20, 2011 9:15 am | |
| kaz ριξε μια ματια στο θεμα με τα βιβλια. Υπαρχει λιστα που μπορεις να επιλεξεις. Τα περισσοτερα ειναι απλα και κατανοητα ,ειναι η αρχη που πρεπει να γινει ,ειδικα οταν δεν εχεις καποιον μελισσοκομο απο πανω σου , οπως δεν ειχα και εγω. Ειναι η αρχη που βοηθαει να μπορουμε να συνεννοηθουμε μεταξυ μας ,οτι αφορα μελισσοκομικους χειρισμους αλλα και τεχνικα χαρακτηριστικα. Ετσι πχ οταν λεμε γονο κλειστο θα ξερουμε ολοι ποιος ειναι ,ποια ειναι η γυρη, ποιο το αυγο, αλλιως ο captain θα αναρτα μονιμα φωτο Η γνωση ξεκινα παντα απο την θεωρια μετα ακολουθει η πραξη | |
|
| |
kaz Μέλος
| Θέμα: Απ: Όταν είσαι αρχάριος όλα σου φαίνονται βουνό. Πεμ Οκτ 20, 2011 9:22 pm | |
| | |
|
| |
kaz Μέλος
| Θέμα: Σήτα αερισμού & αγορά μελισσών Τετ Οκτ 26, 2011 7:45 pm | |
| Για σας μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να προμηθευτώ σήτα αερισμού; θέλω να την χρησιμοποιήσω στα καπάκια και στον πάτο των κυψέλων που κατασκευάζω. Από ότι βλέπω βγαίνουν πολύ καλές και οικονομικές. Όταν τελειώσουν και βαφούν θα τις βγάλω και φωτογραφία να τις δείτε. Η παροιμία λέει : Του φρονίμου τα παιδίά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Έτσι και εγώ Μάρτη με Απρίλη σκέπτομαι να ξεκινήσω με δύο έως τρεις κυψέλες δεκάρες με τέσσερα-πέντε πλαίσια η κάθε μία, εάν κάποιος επιθυμεί να με βοηθήσει πουλώντας μου μελίσσι και αντίστοιχες βασίλισσες ας μου στείλει ένα π.μ για να μου πει το κόστος. Θα προτιμούσα από την περιοχή τις Αθήνας η και της Θήβας , και σίγουρα για λίγο (στην αρχή) θα τον ζαλίσω με τις ερωτήσεις μου. Που θα πάει το βουνό θα το κάνω λόφο και γιατί όχι και πεδιάδα. | |
|
| |
giorgos500 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 69
| Θέμα: Απ: Όταν είσαι αρχάριος όλα σου φαίνονται βουνό. Πεμ Οκτ 27, 2011 9:42 am | |
| καζ σητα μπορεις να βρεις σε μαγαζια με σιδηρικα μπογιες και τετοια , ζητησε η πανι για σητα ή σητα μεταλικη , υπαρχουν πολλες διαστασεις ως προς την διοαμετρο της τρυπας .
| |
|
| |
kaz Μέλος
| Θέμα: Απ: Όταν είσαι αρχάριος όλα σου φαίνονται βουνό. Πεμ Οκτ 27, 2011 4:29 pm | |
| Ευχαριστώ giorgos500 για την ενημέρωση. | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| Θέμα: Απ: Όταν είσαι αρχάριος όλα σου φαίνονται βουνό. Παρ Οκτ 28, 2011 12:23 am | |
| Εγώ φίλε μου βάζω "σίτα" που χρεισιμοποιουν αυτοί που κατασκευάζουν προστατευτικά για τζάκι.. αυτά που βάζουμε μπραστά απτήν φωτιά | |
|
| |
koske BeeForce
Αριθμός μηνυμάτων : 308
| Θέμα: Απ: Όταν είσαι αρχάριος όλα σου φαίνονται βουνό. Παρ Οκτ 28, 2011 12:42 am | |
| | |
|
| |
| Όταν είσαι αρχάριος όλα σου φαίνονται βουνό. | |
|