| θεραπευτικά τσιμπήματα | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
giota Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 326
| Θέμα: θεραπευτικά τσιμπήματα Πεμ Ιουλ 21, 2011 11:03 pm | |
| κάθε φορα που επισκεπτομαι τα μελισσάκια μου μου ανταποδίδουν τον χαιρετισμό, ευτυχώς από μία φορά. συνήθισα βέβαια αλλά το βλέπω κ απο την θεραπευτική του πλευρά. οι κινέζοι, με τις εναλλακτικές θεραπείες, θεραπεύουν την Αρθρίτιδα με τσιμπίματα μελισσών, έχουν κ πανεπιστημιακή κλινική,όπου το εφαρμόζουν. ............λέτε; θέλω να το πιστεύω, με συμφέρει κ λόγω ηλικίας βεβαίαως, βεβαίως. | |
|
| |
NINAS Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 990
| Θέμα: Απ: θεραπευτικά τσιμπήματα Πεμ Ιουλ 21, 2011 11:16 pm | |
| - giota έγραψε:
- κάθε φορα που επισκεπτομαι τα μελισσάκια μου μου ανταποδίδουν τον χαιρετισμό, ευτυχώς από μία φορά. συνήθισα βέβαια αλλά το βλέπω κ απο την θεραπευτική του πλευρά.
οι κινέζοι, με τις εναλλακτικές θεραπείες, θεραπεύουν την Αρθρίτιδα με τσιμπίματα μελισσών, έχουν κ πανεπιστημιακή κλινική,όπου το εφαρμόζουν. ............λέτε; θέλω να το πιστεύω, με συμφέρει κ λόγω ηλικίας βεβαίαως, βεβαίως. Κάποιος ντόπιος μελισσοκόμος, πονούσε τόσο πολύ στα χέρια, και απελπισμένος απο τις θεραπευτικές μεθόδους των γιατρών, πήγε και έβαλε τα χέρια του μέσα στο μελίσσι...... Φαντάσου εικόνα. Πάντως τελείωσε με τους πόνους. Και επειδή είμαι σε φάση που τα ΄χερια μου είναι χάλια, σκέφτομαι πολύ να ακολουθήσω το παράδεριγμά του. | |
|
| |
giota Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: θεραπευτικά τσιμπήματα Παρ Ιουλ 22, 2011 10:01 am | |
| μηπως να εχει κ κεντρο υγείας εκει κοντα; οχι τιποτα άλλο για σιγουρια μετα τα τοσα τσιμπήματα | |
|
| |
Νίκος Ερύμανθος Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 118
| Θέμα: Απ: θεραπευτικά τσιμπήματα Παρ Ιουλ 22, 2011 11:26 am | |
| Το εχω ακουσει και εγω αυτο με το "δηλητηριο" μελισσας και τις θεραπευτικες ιδιοτητες του.Καπου ειχα διαβασει οτι το μεγαλυτερο ποσοστο μελισσοκομων δεν πασχουν ποτε απο Αρθροιτικα και Ρευματισμους. Εχω σπασει το χερι μου [καρπος] και μπαινω στην τεταρτη βδομαδα αναρωσης. Λετε να το βαλω και εγω μεσα στην κυψελη μπας και γιατρευτει γρηγοροτερα | |
|
| |
captain Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1305
| Θέμα: Απ: θεραπευτικά τσιμπήματα Παρ Ιουλ 22, 2011 12:17 pm | |
| μπα??!! | |
|
| |
takis72 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 58
| Θέμα: Απ: θεραπευτικά τσιμπήματα Παρ Ιουλ 22, 2011 1:23 pm | |
| μια γειτονισσα μου ειναι πανω απο 20 χρονια μελισσοκομος και πασχει απο αρθριτικα σε ασχημο βαθμο η κακομοιρα.και την στιμπανε και σαν μουρλα απ οτι μας εχει πει αντιθετα απο τον αντρα της τον τσιμπανε σπανια και χωρις τρελα μετρα προστασιας,ενω αυτη πηγαινει σαν αστακος. | |
|
| |
NINAS Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 990
| Θέμα: Απ: θεραπευτικά τσιμπήματα Κυρ Ιουλ 24, 2011 7:48 pm | |
| μην λες μπα... κάπταιν. είναι γεγονός ότι το δηλητήριο είναι θεραπευτικό. Δεν το έχω ακούσει απλά, έχω διαβάσει σχετικά. Αλλά θα συμφωνήσω απόλυτα με την Γιώτα να είμαστε κοντά σε κέντρο Υγείας σε περίπτωση μαζικής επίθεσης. Χωρίς πλάκα θεραπεύονται άνθρωποι απο πολύ σοβαρές αρρώστιες, όπως καρκίνο και σκλήρυνση, αλλά δεν φτάνουν μόνο οι μελισσούλες για την θεραπεία, πρέπει να υπάρχει και ειδικός γιατρός.... Αχρείαστο να είναι | |
|
| |
captain Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1305
| Θέμα: Απ: θεραπευτικά τσιμπήματα Δευ Ιουλ 25, 2011 1:51 am | |
| σε σπασμενο χερι δεν πιανει. | |
|
| |
giota Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: θεραπευτικά τσιμπήματα Δευ Ιουλ 25, 2011 3:32 pm | |
| [quote="takis72"]μια γειτονισσα μου ειναι πανω απο 20 χρονια μελισσοκομος και πασχει απο αρθριτικα σε ασχημο βαθμο η κακομοιρα.και την στιμπανε και σαν μουρλα takis72 μαλλον πρέπει να το πιστεύεις κιόλας *ότι θα σε θεραπεύσουν* για να έχουν αποτέλεσμα τα τσιμπήματα. | |
|
| |
Νίκος Ερύμανθος Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 118
| |
| |
dim Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 181
| Θέμα: Απ: θεραπευτικά τσιμπήματα Τετ Ιουλ 27, 2011 8:32 pm | |
| Πάντως πιτσιρικάς οταν ήμουνα θυμάμαι εναν παππού απο το χωριο που ερχότανε στον πατέρα μου να βάλει μια μέλισσα κάθε δυο μέρες να τον τσιμπάει στα γόνατα γιατι έτσι έλεγε οτι μπορει να πάει ακόμα στο καφενείο... | |
|
| |
| θεραπευτικά τσιμπήματα | |
|