sifmakis Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 12
| Θέμα: Αναγνώρηση γυρης - μελιου - γονου πανω στα πλαισια Τετ Ιουλ 20, 2011 12:01 am | |
| Καλησπερα σε ολη την παρεα . Εδω και 2-3 μηνες εχω ξεκινησει να διαβαζω περι μελισσων αρκετες δημοσιευσεις απο εδω μεσα και απο αλλα site . Μου εχει μπει το μικροβιο σιγα σιγα να ξεκινησω με 2-3 κυψελες αλλα απο οτι διαβασα η καλυτερη εποχη για ξεκινημα ειναι Απριλιο - Μαιο για να εχω και καποια περιθώρια λαθους . Δυστυχως δεν εχω καποιον γνωστο απο τον οποιο θα μπορουσα να μαθω απο κοντα οποτε θα ξεκινησω μοναχος μου . (οποιαδηποτε βοηθεια ειναι δεκτη ) Εχω βρει 2 φωτογραφιες απο το internet και θα ηθελα να μου πει καποιος αν εχω καταλαβει σωστα τα καποια πραγματα πανω στα πλαισια . https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/838/beern.jpg/https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/830/25585942.jpg/Περιοχη 1 = κλειστος γονος ? Περιοχη 2 = γυρη ? Περιοχη 3 = γονος ετοιμος να βγει ? Περιοχη 4 = ετοιμο μελι ( κλειστο) ? Ευχαριστω | |
|
drakos Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 190
| Θέμα: Απ: Αναγνώρηση γυρης - μελιου - γονου πανω στα πλαισια Τετ Ιουλ 20, 2011 8:54 am | |
| Περιοχή 3, γόνος έτοιμος να σφραγιστεί Τα άλλα σωστά | |
|
sifmakis Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Αναγνώρηση γυρης - μελιου - γονου πανω στα πλαισια Πεμ Ιουλ 21, 2011 10:09 pm | |
| Ευχαριστω πολυ .... | |
|
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: Αναγνώρηση γυρης - μελιου - γονου πανω στα πλαισια Σαβ Ιουλ 23, 2011 3:16 am | |
| | |
|
giota Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 326
| Θέμα: Απ: Αναγνώρηση γυρης - μελιου - γονου πανω στα πλαισια Σαβ Ιουλ 23, 2011 10:17 pm | |
| Milibee για σεμινάρια στην Θεσ/νίκη γνωρίζεις κάτι, πού, πότε; γιατί Αθήνα δεν βολεύει. ή που απευθυνόμαστε για να μάθουμε. ά σήμερα τα κορίτσια μου με κέρασαν πεντανόστιμο μελάκι( ένα πλαίσιο) κ πολύ χαρά. Το πρώτο στη ζωή μου από δικό μου μελίσσι. | |
|
sifmakis Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: Αναγνώρηση γυρης - μελιου - γονου πανω στα πλαισια Κυρ Ιουλ 24, 2011 8:52 pm | |
| MILIBEE σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου αλλα ειναι λιγακι παλιες οι ημερομηνιες Αν εχει καποιος κανενα σχετικο βιβλιο σε ηλεκτρονικη μορφη θα ημουν πολυ ευτυχισμενος , εχω το βιβλιο του Jean-Prost Pierre αλλα θα ηθελα και καποιο αλλο λιγο ποιο συνχρονο . Ευχαριστω ! | |
|