εχω 3 δεκαρια μελισσακια και καθως απο τι ακουω δεν δινει μελι πουθενα λεω να ασχοληθω με τον πολλαπλασιασμο αντι για το μελι της χρονιας.
θα ηθελα την βοηθεια των παλιων καθως εχω χασει την μπαλα απο της πολλες αποψεις.
ας τα παρουμε απο την αρχη λοιπον.1)τα εχω στην ταρατσα επομενως εχω την δυνατοτητα να τα φροντιζω και καθημερινα αν θελω.
2)οι μισοι μου λενε να τα κοψω στα 3 μιας και τα εχεις κοντα σου και δεν θα τους λειψει ποτε το φαγητο και αλλοι στα 2 εσεις τι προτεινετε?
3)οι μισοι μου λενε να παω 3 χιλιομετρα την μανα μακρια με 3-4 πλαισια και να κοψω στα 2 αυτο που θα μεινει αφου μοιρασω τα βασιλοκελια σε 2 κυψελες(αφου περασουν 7 μερες).στα 3 δηλαδη
4)αλλοι να τα μοιρασω στα δυο ακριβος και να τα παω το μισο 3 χιλομετρα μακρια αδιαφοροντας για την βασιλισσα με ενα κιλο βανιλια στο καθενα και να μην ξανασχοληθω για 15 μερες
5)να κανω τους χειρισμους του 3 αλλα να τα αφησω εκει διπλα διπλα κοντα.
τελος παντων εχω μπερδευτει,τι θα μου προτεινατε να κανω καθως ειμαι και απειρος,μπας και βγαλω ακρη?
η αληθεια ειναι οτι αφου θα τα κοψω που θα τα κοψω θα προτιμουσα στα 3 βεβαια αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστο.