NIKOS79 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 35
| Θέμα: αφεσμος....και τωρα???? Πεμ Μάης 12, 2011 9:17 pm | |
| καλησπερα μελισσαδες...μια ερωτηση>> επιασα τον πρωτο αφεσμο τον εβαλα ευκολα στη κυψελη μαζι με ενα χτισμενο που ειχα και δυο αχτιστα πλαισια.εγινε τροφοδοσια σιροπι 1-1..ολα καλα μεχρι εδω αλλα μετα απο λιγη ωρα που το κοιταξα ο περισσοτερος πληθυσμος ηταν στο καπακι.. γιατι? τωρα τι κανω για να κατεβει? | |
|
Νίκος Ερύμανθος Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 118
| Θέμα: Απ: αφεσμος....και τωρα???? Πεμ Μάης 12, 2011 10:16 pm | |
| Εγώ όταν πιάνω αφεσμό όλα τα πλαίσια που του τοποθετώ είναι χτισμένα.Παίζουν κάποιο ρόλο τα άχτιστα πλαίσια και μήπως γιαυτό δεν κατεβαίνει? | |
|
captain Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1305
| Θέμα: Απ: αφεσμος....και τωρα???? Πεμ Μάης 12, 2011 10:55 pm | |
| ριξε μια ματια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]θελω να μαθω κατι. εχω πιασει καμποσους αφεσμους εμενα γιατι δεν μου εχει τυχει ποτε κατι τετοιο? | |
|
GREEN Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 301
| Θέμα: Απ: αφεσμος....και τωρα???? Πεμ Μάης 12, 2011 11:48 pm | |
| Eμενα τελικα κατεβηκε μονο του! Αχτιστα πλαισια ειχα βαλει κι εγω. Του ειχα αλλαξει βεβαια καπακι αλλα δεν νομιζω να επαιξε ρολο. Τωρα ειναι ολα καλα! Κοιτα και αυτο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: αφεσμος....και τωρα???? Παρ Μάης 13, 2011 8:38 am | |
| Αυτο μου συνεβη σε εναν αφεσμο και εμενα. Τα αχτιστα απο την μια μερια και το σμαρι μαζεμενο απο την αλλη στο καπακι. Οποτε ή γυρνας το καπακι για να αναγκαστουν να κατεβουν στα πλαισια ή βαζεις απο αλλο μελισσι ενα γονο κλειστο για να ξεκινησουν δουλεια
Έχει επεξεργασθεί από τον/την MILIBEE στις Σαβ Μάης 14, 2011 12:18 am, 1 φορά | |
|
NIKOS79 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 35
| Θέμα: Απ: αφεσμος....και τωρα???? Παρ Μάης 13, 2011 5:24 pm | |
| τελικα ολα οκ οι κοπελες πατησανε τα πλαισια και τα χτιζουν με ταχυτητα....η βασιλισσα μετα απο ποσες μερες γεννα μετα απο αφεσμο? μαλλον πρεπει να ηρεμησει... | |
|