| βασιλικά κελιά | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
marios12335 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 21
| Θέμα: βασιλικά κελιά Δευ Μάης 09, 2011 8:34 pm | |
| γεια σας παιδιά! Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα βασιλικά κελιά.. με τι πρέπει να τα καθαρίσω? πέρσι τα αγόρασα και τα έχω χρησιμοποιήσει 3-4 φορές και απ'οτι μου έχουν πει πρέπει να τα καθαρίσω αλλά πως?? υπάρχει κάποιο ειδικό υγρό η με παραδοσιακό τρόπο,με μπατονετα και ζεστό νερό..
| |
|
| |
marianos Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 13
| Θέμα: Απ: βασιλικά κελιά Δευ Μάης 09, 2011 9:31 pm | |
| | |
|
| |
NINAS Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 990
| Θέμα: Απ: βασιλικά κελιά Δευ Μάης 09, 2011 10:25 pm | |
| - marios12335 έγραψε:
- γεια σας παιδιά!
Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα βασιλικά κελιά.. με τι πρέπει να τα καθαρίσω? πέρσι τα αγόρασα και τα έχω χρησιμοποιήσει 3-4 φορές και απ'οτι μου έχουν πει πρέπει να τα καθαρίσω αλλά πως?? υπάρχει κάποιο ειδικό υγρό η με παραδοσιακό τρόπο,με μπατονετα και ζεστό νερό..
Συγνώμη είμαι καινούργια στο σπόρ......... τι ακριβώς κάνετε;;; καθαρίζω τα βασιλικά κελιά;;;;;; δηλαδή;;; γιατί;;;; παιδιά θα τρελλαθώ με όλα αυτά τα θέματα που βγαίνουν .. δεν θα μάθω ποτε!!!!! | |
|
| |
granazis Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 619
| Θέμα: Απ: βασιλικά κελιά Δευ Μάης 09, 2011 10:31 pm | |
| NINAS Μέλος Μιλανε για πλαστικα ,τεχνικα βασιλ κελια.... | |
|
| |
NINAS Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: βασιλικά κελιά Δευ Μάης 09, 2011 10:36 pm | |
| - granazis έγραψε:
- NINAS
Μέλος Μιλανε για πλαστικα ,τεχνικα βασιλ κελια.... Α! πές μου έτσι έχω πείσει και τον εαυτό μου ότι είμαι άσχετη, αλλά αυτό δεν μου καθόταν καλά ούτε στην ασχετοσύνη μου. ευχαριστώ granazis, ή όπως σε λένε στην πραγματικότητα. ήσύχασα τώρα, γιατί αυτά είναι στο μακρυνό μέλλον για μένα. Νίνα | |
|
| |
Αποστολος Β. Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 296
| Θέμα: Απ: βασιλικά κελιά Δευ Μάης 09, 2011 10:40 pm | |
| Η ninas εχει σοκαριστει. ειναι καινουρια στο σπορ και δεν εχει μαθει ακομα την ορολογια της μελισσοκομιας, με αποτελεσμα να ψαχνει απορυπαντικο να πλυνει τα β. κελια. ξερεις αυτα που ειναι κλειδωμενες οι βασιλισσες και οι πριγκηπισσες, μπορει και ο τζον-τζον. χαχαχαχααχα | |
|
| |
NINAS Ενεργό Μέλος
| Θέμα: Απ: βασιλικά κελιά Δευ Μάης 09, 2011 10:47 pm | |
| - Αποστολος Β. έγραψε:
- Η ninas εχει σοκαριστει. ειναι καινουρια στο σπορ και δεν εχει μαθει ακομα την ορολογια της μελισσοκομιας, με αποτελεσμα να ψαχνει απορυπαντικο να πλυνει τα β. κελια. ξερεις αυτα που ειναι κλειδωμενες οι βασιλισσες και οι πριγκηπισσες, μπορει και ο τζον-τζον. χαχαχαχααχα
Αχ παληκάρι μου, προτιμώ τα βασιλοκέλια, με τις βασίλισσες παρά τους Τζόν-Τζόν και τα απορρυπαντικά που τους συνοδεύουν. | |
|
| |
marios12335 Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 21
| Θέμα: Απ: βασιλικά κελιά Δευ Μάης 09, 2011 11:40 pm | |
| | |
|
| |
Dias Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 233
| Θέμα: Απ: βασιλικά κελιά Τρι Μάης 10, 2011 11:24 pm | |
| | |