| σεμιναριο θεσ/νικη | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nopi Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 81
| Θέμα: σεμιναριο θεσ/νικη Παρ Απρ 08, 2011 11:59 pm | |
| | |
|
| |
ΦΩΦΗ Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 90
| Θέμα: Απ: σεμιναριο θεσ/νικη Σαβ Απρ 09, 2011 12:14 am | |
| Εγω εχω δηλωσει για την αλλη εβδομαδα αλλα δεν ξερω αν θα παω...ειναι και μακρια απο εμενα!! Πρωτη μερα σημερα τι σας εκαναν??? | |
|
| |
nopi Μέλος
| Θέμα: σεμιναριο θεσ/νικη Σαβ Απρ 09, 2011 12:27 am | |
| | |
|
| |
ΦΩΦΗ Μέλος
| Θέμα: Απ: σεμιναριο θεσ/νικη Σαβ Απρ 09, 2011 12:31 am | |
| κοιτα εγω ειμαι απο Βολο δεν διαθετω αυτοκινητο οποτε οι μετακινησεις μου θα γινονται με αστικο οποτε τρεχα γυρευε!! Για αυτο ρωταω αξιζει τον κοπο???? Στην αρχη τρελαινομουν με την ιδεα αλλα τωρα που σκεφτομαι το πηγαινε ελα....δεν ξερω!! Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος τι μαθατε? Ηταν χρήσιμο??
| |
|
| |
nopi Μέλος
| Θέμα: σεμιναριο θεσ/νικη Σαβ Απρ 09, 2011 12:47 am | |
| | |
|
| |
ΦΩΦΗ Μέλος
| Θέμα: Απ: σεμιναριο θεσ/νικη Σαβ Απρ 09, 2011 12:56 am | |
| εχω σπιτι να μεινω στην Κοζανη αλλα και παλι θα πηγαινοερχομαι!! Ειναι πολυ εξω απο την θεσ/νικη? Τι εμαθες σημερα που δεν ηξερες? Υπηρχε κατι? Ή απλα σου μαθαινουν πιο σωστα τους χειρισμους?
| |
|
| |
nopi Μέλος
| Θέμα: σεμιναριο θεσ/νικη Σαβ Απρ 09, 2011 1:08 am | |
| | |
|
| |
giota Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 326
| Θέμα: Απ: σεμιναριο θεσ/νικη Σαβ Απρ 09, 2011 1:20 am | |
| γεια σας μηπως μπορω να παρακολουθησω κ εγω το σεμιναριο; δεν εχω δηλωσει συμμετοχη. ενδιαφερομαι πολυ. ειμαι καινουρια στο χωρο,περυσι ειχα ενα μελισσακι που μου το εκλεψαν τον ιανουαριο. θα παρω αλλα 2 τωρα τον απριλιο κ πρεπει να μαθω σωστα καποια πραγματα. παρακαλω δωστε μου εν τηλ επικοινωνιας για να ρωτησω σχετικα με το σεμιναριο. | |
|
| |
Αποστολος Β. Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 296
| Θέμα: Απ: σεμιναριο θεσ/νικη Σαβ Απρ 09, 2011 7:21 pm | |
| πειτε μας νεα, εγω ειμαι στο 4ο γκρουπ, 30 -1- 2, μαιου και εγω και ενα 2ημερο στον αγιο μαμα στις 26 -28 απριλιου, και βλεπω τελικα να " παραμορφωνομαι " | |
|
| |
nopi Μέλος
| Θέμα: σεμιναριο θεσ/νικη Κυρ Απρ 10, 2011 11:03 pm | |
| | |
|
| |
nopi Μέλος
| |
| |
giota Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 326
| |
| |
Αποστολος Β. Μέλος
| Θέμα: Απ: σεμιναριο θεσ/νικη Πεμ Απρ 14, 2011 9:33 pm | |
| Ο αγιος Μαμας ειναι χωριο στη χαλκιδικη κοντα στα Μουδανια, και εκει ειναι το ινστιντουτο μελισσοκομιας | |
|
| |
nopi Μέλος
| Θέμα: σεμιναριο θεσ/νικη Πεμ Απρ 14, 2011 9:38 pm | |
| | |
|
| |
Αποστολος Β. Μέλος
| Θέμα: Απ: σεμιναριο θεσ/νικη Παρ Απρ 15, 2011 7:37 pm | |
| μελισσοκομικα σεμιναρια. καθε τριτη εδω και 8 εβδομαδες πηγαινω εκει. πολυ καλο το σεμιναριο, για αρχαριους φυσικα. ο Λεωνιδας και η Φανη, [οι δασκαλοι ] εχουν φοβερη μεταδοτικοτητα και το πιο καλο , εχουν κανει πολυ δουλεια με την μελισσα. θα σου προτεινα του χρονου να το κανεις. | |
|
| |
nopi Μέλος
| Θέμα: σεμιναριο θεσ/νικη Παρ Απρ 15, 2011 8:36 pm | |
| | |
|
| |
Αποστολος Β. Μέλος
| Θέμα: Απ: σεμιναριο θεσ/νικη Κυρ Απρ 17, 2011 8:39 pm | |
| το τηλ. ειναι 23730 91297 - 91087, αλλα του χρονου πια, κατα τον φεβρουαριο. | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| Θέμα: Απ: σεμιναριο θεσ/νικη Τρι Απρ 19, 2011 1:01 am | |
| - Αποστολος Β. έγραψε:
- μελισσοκομικα σεμιναρια. καθε τριτη εδω και 8 εβδομαδες πηγαινω εκει. πολυ καλο το σεμιναριο, για αρχαριους φυσικα. ο Λεωνιδας και η Φανη, [οι δασκαλοι ] εχουν φοβερη μεταδοτικοτητα και το πιο καλο , εχουν κανει πολυ δουλεια με την μελισσα. θα σου προτεινα του χρονου να το κανεις.
Tα χαιρετίσματά μου στον Λεωνίδα... αν και τα λέ***πιπέρι***ε προχθές στο τηλ.. | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: σεμιναριο θεσ/νικη Πεμ Απρ 21, 2011 9:30 am | |
| Ενταξει Μακη καταλαβαμε ......... ζαλιζεις τους πρωην δασκαλους σου με τηλεφωνα | |
|
| |
| σεμιναριο θεσ/νικη | |
|