Καλημερα/καλησπέρα σε ολους τους συμφουρμίτες.
Μενω μόνιμα στην Αθήνα και θα ηθελα να ασχοληθω με την μελισσοκομία. Εχω διαβάσει αρκετα άρθρα στο διαδίκτυο, και εχω σχηματίσει μια σχετικη εικόνα για το θέμα. Συμπληρωματικά σε όσα έχω διαβασει θα ηθελα να ρωτήσω:
1. Η Αττική προσφέρεται (κλίμα - τοποι βοσκής) για μελισσοκομία?
2.Πόσο συχνά πρέπει να επιθεωρώ τα μελίσσια μου? (ΠΟΛΥ σημαντικό για μένα)
3.Πόσο επηρεάζει την παραγωγή μελιού η μετακίνηση των μελισσιών? Σταθερό μελίσσι πόση παραγωγή μπορεί να δώσει ? (γενικη η ερωτηση το καταλαβαινω)
4.Για να είναι η απασχόληση αυτή ΚΑΙ οικονομικά επικερδής (γιατι ποιοτικα επικερδής και υπέροχο χομπυ θα ειναι σιγουρα) πόσα μελίσσια θα πρέπει να έχω?
5.Υπάρχει αγορά που απορροφά εκτος του μελιού και τα υπόλοιπα προιοντα (προπολη , γυρη κλπ)?
Ευχαριστω εκ των προτέρων για τις απαντησεις και δεσμεύομαι να ζαλίσω με περισσότερες οποιον κάνει το λάθος να μου απαντήσει!