nopi Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 81
| Θέμα: Γεια, αργη αλλα μελισσοχτυπημενη Κυρ Μαρ 06, 2011 11:41 am | |
| Γειασας! συγνωμη παιδια αλλα τωρα ανακαλυψα το <καλωσορισατε>. λοιπον ειμαι λιγο αργη στις στροφες και στην τεχνολογια, αλλα ευχομαι να εχετε λιγο υπομονη, κατι θα πιασω με τοσες ερωτησεις. εχω συστηθει ηδη λιγο, ειχε ο παππους μου λιγες κυψελες, τις ανελαβε μετα ο πατερας μου και μετα απο τον ξαφνικο χαμο του, απο περυσι εγω. ανακαλυψα ομως με λυπη οτι δεν γνωριζα τιποτα παραπανω απο τρυγο. ανακαλυψα ομως και την αγαπη μου προς τις μελισσες.λεω να το μεταδωσω στον γιο μου οταν μεγαλωσει. ενας καλος φιλος του πατερα μου με βοηθαει, αλλα ο ιδιος ασχολειται επαγγελματικα, λιγο χρονο αυτος, λιγο εγω, τα βολεψαμε. φετος ομως θελω να τα κανω σωστα και να καταλαβαινω γιατι κανω τι. εχω διαβασει αρκετα, αλλα και παλι νομιζω δεν γνωριζω τιποτα οταν παω στις κυψελες, και εκει χρειαζεται πρακτικη, την οποια ευχομαι να αποκτησω σταθερα με τον χρονο. υπομονη εχω αρκετη. σας ευχαριστω απο τωρα και για την δικια σας υπομονη, ειδα οτι μπορει μια απορια να ερωτηθει πολλες φορες, αλλα για μας στην αρχη ειναι πολυτιμη ! καλωςσας βρηκα! | |
|
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: Γεια, αργη αλλα μελισσοχτυπημενη Κυρ Μαρ 06, 2011 7:25 pm | |
| Καλως ηρθες nopi καλη επιτυχια με τα μελισσακια σου . Για το οτι εισαι αργη μην σκας και εμεις αργοι ειμαστε Καλα να περνας μαζι μας | |
|
ayla Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 648
| Θέμα: Απ: Γεια, αργη αλλα μελισσοχτυπημενη Τρι Μαρ 08, 2011 11:16 am | |
| Καλώς ήρθες στην παρέα μας Νόπη! Μην στεναχωριέσαι για τίποτα και μην νιώθεις μειονεκτικά! Όλοι έχουμε τις ταχύτητές μας, απλά κάποιοι δεν τις τονίζουν κι έτσι δεν φαίνονται! Εύχομαι καλή επιτυχία και ελπίζω να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι εδώ μαζί μας. Αν και να πω την αλήθεια είμαι σίγουρη γιατί εδώ δεν έχουμε βετεράνους που κρατάνε "γνώσεις" για τον εαυτό τους αλλά τις μοιράζονται απλόχερα με όλους! Καλή διαμονή στο φόρουμ!!! | |
|