| ημερολογιο ανθοφοριας και καιρου | |
|
+8dim melissaris granazis MILIBEE ayla oreinos μελισσοφωλια captain 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
dim Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 181
| |
| |
nopi Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 81
| Θέμα: καιρος Τετ Μαρ 02, 2011 11:59 pm | |
| γειασας απο τον κορινο, νομο πιεριας. η περιοχη εδω ειναι παραθαλασσια, 2 χμ,ο καιρος εδω ειναι χαλια,θα μας πιασει καταθληψη. εδω και 3 εβδομαδες βρεχει. η θερμοκρασια αρχιζει απο 3 εως 8 βαθμους. δεν εχω δει τιποτα να ανθιζει εκτος απο κατι λουλουδακια! | |
|
| |
ayla Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 648
| Θέμα: Απ: ημερολογιο ανθοφοριας και καιρου Πεμ Μαρ 03, 2011 10:57 am | |
| Νόπη σημειώνω και τα δικά σου δεδομένα, αλλά βρε παιδιά ... ποιος θα φτιάξει τελικά το πρόγραμμα-κατασκευή-φόρμα ... ότι είναι τέλος πάντων! | |
|
| |
captain Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1305
| Θέμα: Απ: ημερολογιο ανθοφοριας και καιρου Πεμ Μαρ 03, 2011 2:23 pm | |
| αγαλια αγαλια γινετε η αγουριδα μελι | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: ημερολογιο ανθοφοριας και καιρου Πεμ Μαρ 03, 2011 10:51 pm | |
| Παιδια γραψτε πρωτα ποια στοιχεια θελετε να ειναι στην φορμα που θα φτιαξουμε, μετα θα γινει και η φορμα. Πρωτα να συγκεντρωσουμε τι ειναι ποιο ενδιαφερον και χρησιμο να περναμε και μετα ξερω ποιον θα αγγαρεψω ημερομηνια υψομετρο υγρασια θερμοκρασια . . . . ειδη φυτων ποια δουλευουν τα μελισσια Αλλα στοιχεια?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την MILIBEE στις Παρ Μαρ 04, 2011 9:21 am, 1 φορά | |
|
| |
captain Συντονιστική ομάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 1305
| Θέμα: Απ: ημερολογιο ανθοφοριας και καιρου Παρ Μαρ 04, 2011 1:05 am | |
| ........και αν δουλευουν τα μελισσια | |
|
| |
ayla Honorary member
| Θέμα: Απ: ημερολογιο ανθοφοριας και καιρου Παρ Μαρ 04, 2011 9:01 am | |
| | |
|
| |
beezy Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 340
| Θέμα: Απ: ημερολογιο ανθοφοριας και καιρου Τρι Απρ 19, 2011 4:36 pm | |
| Παραθαλάσσια - πεδινή Κορινθία, υψόμετρο 0-200 μέτρα έχει ανοίξει η πορτοκαλία για τα καλά πλεόν και έχουν πέσει με τα μούτρα, χωρίς να δίνουν σημασία σε οτιδήποτε άλλο (τα λιγοστά εποχιακά άνθη που υπάρχουν δηλαδή). Καιρός άστατος με 8-12C το βράδυ και 12-16C την ημέρα + συννεφιές και βροχοπτώσεις ποτιστικές, αλλά μεγάλης διάρκειας. Τα μελισσάκια είναι στάσιμα εξαιτίας της όψιμης άνοιξης, πιστεύω πως από εδώ και πέρα θα αρχίσουν να φορτώνουν. | |
|
| |
Maikpigasos Ενεργό Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 773
| Θέμα: Απ: ημερολογιο ανθοφοριας και καιρου Πεμ Απρ 21, 2011 12:22 am | |
| | |
|
| |
dionisis Νέο Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5
| Θέμα: Απ: ημερολογιο ανθοφοριας και καιρου Πεμ Σεπ 22, 2011 9:00 pm | |
| Για άλλο λόγο γράφτηκα στο forum και για άλλο λόγο φαίνεται να ποστάρω… ελπίζω να μην παρεκλίνω από τον αρχικό μου σκοπό…
Την καλησπέρα μου παιδιά… γνωριμία και προβληματισμος μαζί… δεν νομίζω να χρειάζεται να μεταφερθεί το post αλλά όπως κριθεί…
Παρασκευή απόγευμα ταξίδευα για Πάρο. Κάνω πολύ συχνά την διαδρομή Πειραιάς-Πάρος καθώς είναι η γυναίκα μου από εκεί. Έχω αφήσει την οικογένεια μου να παραθερίζει και εγώ με την πρώτη ευκαιρία κατεβαίνω για σ/κ μέχρι να πάρω τα δικά μου ζουζούνια (πιτσιρίκια) να ξεχειμωνιάσουν στην Αθήνα. Μένω αναγκαστικά στην Αθήνα καθώς οι επιλογές για εργασία στην Πάρο δεν είναι πολλές, να μην πω μηδαμινές. Στο καράβι λοιπόν γνώρισα ένα παλληκάρι (πήγαινε Νάξο) το οποίο ήταν σχεδόν στην ίδια μοίρα με μένα, μόνο που είχε την επιλογή για 6 μήνες Αθήνα και έξι μήνες στο νησί. Αφού λοιπόν γνωριστήκαμε μοιραστήκαμε τους ίδιους προβληματισμούς.. πως θα γίνει να φύγουμε από την Αθήνα. Ήταν της άποψης ότι πρέπει να γυρίσουμε στην γη και στην φύση και εν μέρει συμμεριζόμουν τις ανησυχίες του αλλά μην βλέποντας με ποιόν τρόπο. Με ρώτησε την καταγωγή μου και όταν του είπα ότι η μητέρα μου είναι από ένα χωριό πριν την Βυτίνα τρελάθηκε..! και κάθεσαι μου λέει..; ΜΕΛΙΣΣΙΑ..!!! Πάντα μου άρεσαν οι μέλισσες και ποτέ δεν τις φοβόμουνα.. όταν πήγαινα μικρός στο χωριό ο παππούς μου είχε μία γούρνα όπου τα ζώα πίνανε νερό (μην το μαγαρίσεις μου έλεγε!!) και τα μεσημέρια γινότανε χαμός από τις μέλισσες. Μ άρεσε να τις παρατηρώ και τις συμπαθησα γιατί μου φαινόντουσαν άκακες. Κουβέντα στην κουβέντα κατάφερε να με παραφυαδαδέψει!! Δεν είναι άσχημη ιδέα… κάτσε να γυρίσω Αθήνα και αρχίζω ψάξιμο… Βρήκα 2-3 forum και αφού διάβασα κάποια πράγματα θέλησα να ψάξω από περιέργεια το ημερολόγιο του μελισσοκόμου να δω πως είναι και έπεσα στην συγκεκριμένη ενότητα…
Τώρα με τον προβληματισμό μου μπορεί να κακοχαρακτηριστώ αλλά να ΄ναι ευλογημένο, εγώ θα το πω. Τι θα λέγατε με την βοήθεια σας να αναπτύξω ένα εργαλείο σε web server με SQL σε ASP.Net όπου θα καταχωρούνται οι πληροφορίες που ζητήσατε με τις ανθοφορίες και ο καθένας να έχει και το δικό του ημερολόγιο με διαγράμματα και που όλα θα αναπτυχθούν και θα εξελίσσονται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, με σκοπό να δημιουργηθεί ένα δικτυακό μελισσοκομικό εργαλείο και όλα αυτά με μια μικρή ετήσια συνδρομή…; Θα ήταν πιστεύετε κάτι που θα είχε αποδοχή…; Ασχολούμαι με βάσεις δεδομένων SQL αρκετά χρόνια και μ’αρέσει να ψάχνω εφαρμογή της πληροφορικής σε καινούρια πράγματα..
Λοιπόν όπως και να έχει είτε κακοχαρακτηριστώ είτε όχι την Κυριακή θα συναντήσω έναν γνωστό μου μελισσοκόμο, τον οποίον έχω σκοπό να τον βομβαρδίσω με ερωτήσεις, οπότε όπως και να έχει με κάποιον τρόπο θα τα λέμε..
Ευχαριστώ
Ουφ τα είπα... | |
|
| |
MILIBEE Honorary member
Αριθμός μηνυμάτων : 1575
| Θέμα: Απ: ημερολογιο ανθοφοριας και καιρου Πεμ Σεπ 22, 2011 10:12 pm | |
| Να ενα θεμα συζητησης για την επομενη συναντηση . Καλως ηλθες και δεν σε κακοχαρακτηρισαμε | |
|
| |
dionisis Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: ημερολογιο ανθοφοριας και καιρου Πεμ Σεπ 22, 2011 10:30 pm | |
| Καλως σας βρήκα... δεν βλέπω να έχετε προγραμματισμένο κάτι... θα έχω το νου μου.. | |
|
| |
ayla Honorary member
| Θέμα: Απ: ημερολογιο ανθοφοριας και καιρου Παρ Σεπ 23, 2011 9:45 am | |
| Καλώς ήρθες στην παρέα μας Διονύση! Καλό ακούγεται αυτό που λες και σίγουρα θέλει συζήτηση. Στις μεγάλες συναντήσεις θα τα πείτε πρόσωπο με πρόσωπο, κι οι υπόλοιποι θα πούμε την γνώμη μας από εδώ μέσα! καλή επιτυχία σε ότι κι αν βάλεις στόχο!!! | |
|
| |
dionisis Νέο Μέλος
| Θέμα: Απ: ημερολογιο ανθοφοριας και καιρου Παρ Σεπ 23, 2011 10:29 am | |
| Να σαι καλά ayla, σε ευχαριστώ για τις ευχές... | |
|
| |
| ημερολογιο ανθοφοριας και καιρου | |
|