Melissologia
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Melissologia

Ελληνικό Φόρουμ συζητήσεων για τις Μέλισσες

ΦόρουμΦόρουμ  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  Σύνδεση  BlogBlog  

ταχυκαπνιστήρι

Πήγαινε κάτω 
+4
mpampis13
ethnic69
drakos
Στέλιος1
8 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Στέλιος1
Μέλος
Μέλος
Στέλιος1

Αριθμός μηνυμάτων : 282

ταχυκαπνιστήρι  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ταχυκαπνιστήρι    ταχυκαπνιστήρι  Icon_minitimeΔευ Μαρ 10, 2014 1:23 am

είναι φορές που δεν χρειάζεται να ανάψουμε ολόκληρο καπνιστήρι και αρκεί ο καπνός και μόνον ενός τσιγάρου

και αν ο μελισσοκόμος δεν είναι καπνιστής ή ακόμα χειρότερα αν το έχει κόψει και δεν θέλει να το βάλει στο στόμα του ούτε για πλάκα  scratch 

Με μια τρόμπα πιεσόμετρου ή μια χειροκίνητη βοηθητική αντλία καυσίμου όπως αυτή και ένα πιπάκι από φίλτρα για τσιγάρα ........ να σου το εργαλείο  Basketball 

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
drakos
Μέλος
Μέλος
drakos

Αριθμός μηνυμάτων : 190

ταχυκαπνιστήρι  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ταχυκαπνιστήρι    ταχυκαπνιστήρι  Icon_minitimeΔευ Μαρ 10, 2014 8:05 am

Με 4 ευρώ το πακέτο τα τσιγάρα, δεεεεεεεν το βλέπω!!!
Σε ναργιλέ, δεν έχει τίποτα????????
ethnic69
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος
ethnic69

Αριθμός μηνυμάτων : 658

ταχυκαπνιστήρι  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ταχυκαπνιστήρι    ταχυκαπνιστήρι  Icon_minitimeΔευ Μαρ 10, 2014 1:41 pm

Ηλεκτρονικο τσιγαρο ειναι η λυση  zitao pola  Ετσι κι αλλιως δεν εκανε δουλεια γιαυτο που το πηρα .....
Τουλαχιστον δεν θα παει αχρηστο
Στέλιος1
Μέλος
Μέλος
Στέλιος1

ταχυκαπνιστήρι  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ταχυκαπνιστήρι    ταχυκαπνιστήρι  Icon_minitimeΔευ Μαρ 10, 2014 2:34 pm

Μην δοκιμάσεις με ηλεκτρονικό να τις καπνίσεις oxi oxi 
τις ερεθίζεις και τις εκνευρίζεις
έχει αρώματα και γλυκερίνη

το έχω γυρίσει αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό εδώ και 16 μήνες

για αυτό δεν θέλω να βάλω τσιγάρο στο στόμα μου και κατασκεύασα το μαραφέτι για να μην ξανακυλήσω
mpampis13
BeeForce
BeeForce
mpampis13

Αριθμός μηνυμάτων : 1393

ταχυκαπνιστήρι  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ταχυκαπνιστήρι    ταχυκαπνιστήρι  Icon_minitimeΔευ Μαρ 10, 2014 7:10 pm

ετσι ετσι ..δωστε νικοτινη στα μελισσακια...μολις φατε την μηνυση απο τον δικηγορο τους να σας δω.... kolimenos 
Στέλιος1
Μέλος
Μέλος
Στέλιος1

ταχυκαπνιστήρι  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ταχυκαπνιστήρι    ταχυκαπνιστήρι  Icon_minitimeΔευ Μαρ 10, 2014 7:44 pm

Μήνυση....................
Μπααααααααααα...........
οι δικές μου καλοπερνούν , βουίζουν σε ρυθμό

lol!  lol!  lol!  lol! 
spithoyras
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος
spithoyras

Αριθμός μηνυμάτων : 565

ταχυκαπνιστήρι  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ταχυκαπνιστήρι    ταχυκαπνιστήρι  Icon_minitimeΔευ Μαρ 10, 2014 8:02 pm

Χααα χα μενει να τις ραντισεις και με σιροπακι που χεις βαλει τσιπουρο να μερα κλωσουν ακομη περισσοτερο  oraia 
ethnic69
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος
ethnic69

ταχυκαπνιστήρι  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ταχυκαπνιστήρι    ταχυκαπνιστήρι  Icon_minitimeΠεμ Μαρ 13, 2014 6:51 pm

Τι λετε ρε ...... εχετε δει το ντοκιμαντερ more then a honey ? Στην αρχη οταν ειδα τους μελισσοκομους τους παπουδες ( μαλλον στην Ελβετια ) νωμιζα οτι τα εχουν κονομισει απο τα μελισσια γιατι ολοι τους ειχαν πουρα στο στομα !!!! Μετα καταλαβα οτι τα ειχαν για αλλο σκοπο ......
Ομως πρεπει να εχεις δικιο για το ηλεκτρονικο τσιγαρο στο οτι ισως δεν κανει για καπνισμα . Και ελεγα να τις βαλω με γευση ..... καπουτσινο χεχε oraia oraia oraia 
Pater_Familias
Μέλος
Μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 88

ταχυκαπνιστήρι  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ταχυκαπνιστήρι    ταχυκαπνιστήρι  Icon_minitimeΠεμ Μαρ 13, 2014 7:44 pm

Εκεί έμεινε ο νους σου;
Εγώ "κόλησα" στη φάρμα μελιού, που περνάγανε τις κυψέλες στα μηχανήματα για να τις τρυγήσουν. Αν ήμουν μέλισσα θα ήμουν τόσο ζαλισμένη από την κακομεταχείρηση, που δε θα είχα όρεξη να μαζεύω μέλι.
Το ίδιο θα πάθαινα αν ταξίδευα 2 - 4 ημέρες τα φορτηγά για να με πάνε στους αμυγδαλεώνες της Καλιφόρνιας  και μετά από 15 ημέρες να με γυρίζουν πίσω. Άσε τα "κρυολογήματα" που θα είχα αρπάξει από τους αγνώστους γείτονές μου.

Το σύνδρομο κατάρρευσης αποικιών ίσως να είναι αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών.
Στέλιος1
Μέλος
Μέλος
Στέλιος1

ταχυκαπνιστήρι  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ταχυκαπνιστήρι    ταχυκαπνιστήρι  Icon_minitimeΠαρ Μαρ 14, 2014 7:48 pm

Μπορεί το όλο θέμα να ξέφυγε κάπως από τον αρχικό του σκοπό  scratch 

αλλά δυστυχώς το τελευταίο ποστ ίσως αποτυπώνει στεγνά  την αρχή και την ουσία του προβλήματος στην Αμερική
ίσως τα πάντα να ξεκινούν και να τελειώνουν στο ότι ή μέλισσα πλέων αντιμετωπίζεται σαν τυπικό άψυχο εργαλείο , σαν ένα απλό τυποποιημένο
υλικό αγαθό , σαν προϊόν  σύγχρονης μαζικής παραγωγής και κατανάλωσης

ΑΛΛΆ  ΜΌΝΟ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Η ΜΈΛΙΣΣΑ

Δείτε τι εννοώ στο το βίντεο από το 13-17 min
ethnic69
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος
ethnic69

ταχυκαπνιστήρι  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ταχυκαπνιστήρι    ταχυκαπνιστήρι  Icon_minitimeΠαρ Μαρ 14, 2014 10:23 pm

Συμφωνω απολυτως
spithoyras
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος
spithoyras

Αριθμός μηνυμάτων : 565

ταχυκαπνιστήρι  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ταχυκαπνιστήρι    ταχυκαπνιστήρι  Icon_minitimeΣαβ Μαρ 15, 2014 6:19 pm

Το τρομακτικοτερο ειναι οτι ο ιδιος ο μελισσοκομος αντιλαμβανεται την βαναυση μεταχειριση των μελισσων αλλα το δεχεται στον βωμο του κερδους, λεγοντας πως αν τα εβλεπε ο παππους του ενοχλημενος θα ελεγε, (εχετε χασει την ψυχη σας απεναντι στην μελισσα ). Πιστευω οτι το συνδρομο καταρευσης αποικιας ειναι η παθητικη εκδικηση της μελισσας και υπενθυμιζω συχνα στον εαυτο μου να μην χασω ποτε την ψυχη μου οταν βλεπω το συγκεκριμενο βιντεο.
Maikpigasos
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος
Maikpigasos

Αριθμός μηνυμάτων : 773

ταχυκαπνιστήρι  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ταχυκαπνιστήρι    ταχυκαπνιστήρι  Icon_minitimeΔευ Μαρ 17, 2014 4:01 pm

Στέλιο πολύ καλό φίλε..τό 'πες και τό 'κανες..  cheers cheers cheers 
queen
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος
queen

Αριθμός μηνυμάτων : 370

ταχυκαπνιστήρι  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ταχυκαπνιστήρι    ταχυκαπνιστήρι  Icon_minitimeΔευ Απρ 28, 2014 6:02 pm

εδω θα ερθω κ θα διαφωνισω με την πατεντα με το τσιγαρο... εχετε δει ποσο βλαβερες ουσιες εχει 1 τσιγαρο ακομα κ το πιο ελαφρυ?? αυτο το πραγμα ναι μεν μπορει να τις ζαλισει αλλα που θα παει?? στον ανοιχτο γονο σε ολη την κυψελη κ εν τελη στο μη σφραγισμενο μελι που θα καταναλωσουμε εν τελει κ οι 2. εγω πχ ναι την κανω την παλαβοσυνη αυτη (τσιγαρο) αλλα σεβομαι τη φυση γυρω μου κ τους μη καπνιζοντες κ απομακρυνομαι.

οσον αφορα το κομματι του βιντεο απορω ακομα γτ θα πρεπει να διαλυθουν τα μελισσια αυτα κ να πλουτισουν εκεινοι... αυτο που ειδα το θεωρω εγκλημα κ δε μου κανει πλαον καθολου εντυπωση που εξαφανιζονται τα μελισσια... κανουν τοσο λαθος χειρισμους που δε μου φαινεται πλεον περιεργο... τοσα βιντεο εχουν βγει στη φορα κ εκεινοι ακομα απορουν γτ εξαφανιστηκαν οι μελισσες... καποιοι ανθρωποι (που κακιστως θελουν να λεγονται μελισσοκομοι) τελικα δεν αλλαζουν οσα δεινα κ να τους συμβουν... το χρημα πανω απ ολα... το ασχημο ειναι οτι παιρνει η μπαλα με τις ενεργειες τους κ αλλους ανθρωπους που δεν εχουν καμια σχεση με αυτους....

ταχυκαπνιστήρι
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Melissologia :: Τα μελισσοκομικά :: D.I.Y. μελισσοκομικές πατέντες-
Μετάβαση σε: