Μα τι αμέλεια είναι αυτή; Τόσα λέγονται για ιούς γρίπης και να μην δώσω την συνταγή- φάρμακο! Και είναι νόστιμη!!!!!!!!!!!!!!
Αχνιστό κρασί με μέλι και κανέλλα
Υλικά: Ξηρό κόκκινο κρασί (όσο πιο παλιό τόσο καλύτερα)
ΜέλιΚανέλλα ξύλο
Εκτέλεση: Για κάθε φλιτζάνι κρασί χρειάζεται μια κουταλιά μέλι κι ένα μικρό ξυλάκι κανέλας.
Βράζουμε όλα τα υλικά για 5 λεπτά
οπωσδήποτε. Μετά τον βρασμό εξατμίζετε η αλκοόλη και δεν υπάρχει κίνδυνος μέθης!
Απολαμβάνουμε το αχνιστό κρασί με την θαυμάσια γεύση και άρωμα, και ταυτόχρονα έχουμε μια πολύ καλή ασπίδα για την γρίπη!!!
Η προσθήκη άλλων αρωματικών, όπως γαρίφαλο, μπορεί να γίνει, αλλά η συνταγή για θεραπεία έχει
μόνο μέλι και κανέλλα! Κι οποιαδήποτε άλλη αλλαγή της συνταγής μπορεί να μην έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Πριν δυο εβδομάδες ήμουν έτοιμη να αρρωστήσω, πονοκέφαλος, καταρροή κι εκείνο το πολύ ενοχλητικό "βάρος" στην περιοχή από το μέτωπο και την μύτη. Μετά από ένα φλιτζάνι το μεσημέρι και ένα το βράδυ, ξύπνησα ανάλαφρη και με στεγνή μύτη.
Σήμερα που έχω παρόμοια συμπτώματα, απολαμβάνω πάλι το φάρμακό μου!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][u]